Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az orvos nehezen találta meg...

Az orvos nehezen találta meg az embriót, lehet hátra hajló méh miatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Első terhesség, az orvos szerint kb a 7. hétben járhatok, azonban nem tudta rendesen lemérni az embriót mert elbújt, pulzálást látott szivhang még nem volt.A kórlapra azt írta rá, hogy 11.8mm-es elő embrió. 3 hét múlva hívott vissza. Annyit mondott a doki hogy azért pezsgőt ne bontsunk. Hátra hajló méhem van e miatt láthatta nehezebben? Előre is köszönöm a válaszokat kicsit aggódom, hogy minden rendben legyen.

#terhesség #nehezen látható embrió
2023. febr. 3. 17:33
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha azt írta élő embríó akkor volt lehett volna szívhang is, a pulzalást lehet hallani, ha beállítja a gépen.

Gyenge lehet a gépe.

Vastag lehet a hasfalad. A méh iránya is nehezíthet.

Hüvelyin is nézett?

Amúgy később ez semmit nem fog jelenteni.

2023. febr. 3. 17:40
 2/10 anonim ***** válasza:

Harmadik gyerkőccel vagyok varandós, hátrahajló mèhem van nekem is. Sosem találta meg nehezen a doki. Most vérzés miatt mentem be "korán" 6+3hetesen de már volt szivhang. Hematoma okozta a vérzést.

8mm volt ekkor.

Aztán 1 hét múlva 7+3 hetesen 13 mm. Szépen látszódott minden. ☺️

Nem értem ,elő embrió ,le is merte ,mi a baj ?

2023. febr. 3. 17:42
 3/10 anonim ***** válasza:
51%
A pulzalas és a szivhang ugyanaz. A pulzalas latszik. A szivhang pedig hallatszik, ha bekapcsolta a hangot.
2023. febr. 3. 18:20
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat. Ezek szerint csak a géppel volt a baj illetve mivel első terhesség nem tudtam, hogy a pulzálás ugyanaz, mint a szívhang az orvos nem volt túl közlékeny.A méretet kb-ra írta rá a kórlapra azt mondta is, mert hogy nem tudta rendesen lemérni mert nem látta egyben a babát. Legalábbis ő szó szerint ezt mondta
2023. febr. 3. 19:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Huu ha ez magán foki sürgősen cseréld le!!!ha állami akkor is!
2023. febr. 3. 19:19
 6/10 A kérdező kommentje:
Magán ráadásul, de már mi is arra jutottunk hogy inkább máshoz megyünk.
2023. febr. 3. 19:25
 7/10 anonim ***** válasza:
A hátrahajló méh, ha nincsenek kismedencei összenövések, nem korlátoz téged semmiben, és semmire nem magyarázat.
2023. febr. 4. 13:14
 8/10 anonim ***** válasza:
A 3-as vagyok. Ha ennyire nem oké a válaszom. Akkor szeretném tudni, hogy hogyan van szerintetek.
2023. febr. 4. 13:18
 9/10 anonim ***** válasza:

8#

Nem tudom, én is ezt írtam…én hasznosként jelöltem a választ.

1#

2023. febr. 4. 14:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem is hátrahajló mégis látott mindent rendesen, 6+4 voltam mikor mentem megállapításra.

Majd engem is vissza hívott kontrollra nyilván mert fiatal terhesség.

Ne aggódj ha volt szivmukodes akkor valószínű rendben lesztek.

De ez a ne bontsatok pezsgőt szöveg, nyilván a 12. Hétig az ember nem hireszteli mert ott derül ki jobban hogy minden rendben van e .

2023. febr. 4. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!