Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem gond, ha eddig 2naponta...

Nem gond, ha eddig 2naponta szedtem terhesvitamin, viszont most már naponta akarom?

Figyelt kérdés

Eddig a 12.hétig naponta szedtem, aztán kétnaponta vettem be egyet. Pár hete itthon vagyok és mivel kevesebbet is tartózkodom kint így úgy gondoltam naponta szedem most már. Ez nem jelenthet gondot ugye?

Illetve terhesvitamin mellett csak megnéziumot szedek. Ez így elég vagy másfajta vitamin is kellene?

Próbálok egészségesebben étkezni.

21hetes kismama vagyok

2023. febr. 2. 13:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
De miért jelentene gondot...?
2023. febr. 2. 13:32
 2/11 A kérdező kommentje:
Ja és eddig nem szedtem külön d-vitamint… az baj?
2023. febr. 2. 13:34
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Jajjjj, neeee! Ezek vitaminok, ha szeded jó, ha nem szeded úgy is jó. Ha sormintában szeded is jó. Ne menjen el az eszed,mert babát vársz!
2023. febr. 2. 13:36
 4/11 A kérdező kommentje:

Rendben, lehet hogy egy kicsit meghülyültem de már nem tudom mit lehet tenni és mit nem.

Egy csomó mindenkitől azt hallom, hogy a vitamin nem jó, valakitől azt hogy hasznos..

Ha naponta szedem nagy lesz a baba, ha nem szedem akkor beteg lesz…

D vitamint se szedtem eddig, pedig a napra se járok ki, csak néha…gondolom az se használ.

Ezt lehet enni, azt nem lehet enni…

Ha mozogsz baj, ha nem mozogsz az is baj…

Lehet kicsit jobban rágörcsölök mint kellene.

2023. febr. 2. 13:40
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezek, amiket leírtál, a tökmindegy kategória. Úgy szeded, ahogy jónak látod, a betegtájékoztatóban leírt napi maximum adagot ne lépd túl és kész.
 6/11 anonim válasza:
100%
Miért jelentene gondot ? Elméletileg naponta kellene szedni alapból és nem amikor eszedbe jut ..
 7/11 anonim válasza:
100%
A hozzászólásodra reagálva ezt valami nagyon sötét emberek találták ki h nagy lesz tőle a baba .kicsit olvasni kellene és itt nem az Internetre gondolok . A terhes vitamint első időkben a velocsozarodasi rendellenességek miatt szeded . Aztán meg magad miatt mert a baba teljesen le fog szívni , ugyanis el fogja venni tőled ami neki kell !
2023. febr. 2. 13:43
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

# 3 vagyok

A vitamint magad miatt szeded. A baba mindent elsvesz tőled amire neki szüksége van, viszont neked hiányozni fog. Hullani fog a hajad, elromlanak a fogaid, vashiányod lesz...

Es még egy tanács, ne olvasgass a neten,tele van baromságokkal.

Nyers dolgokon kívül mindent lehet enni, ha eddig edzettél ezután is teheted, ha nem vagy veszélyeztetett, csak nehezen ne emelj. Nem kell burokban lenni, mert babát vársz.

2023. febr. 2. 13:53
 9/11 anonim ***** válasza:
38%
Naponta kell szedni és benne van minden vitamin és ásványianyag, ami egy kismamának szükséges lehet. Nem fontos mellette mást szedni, max ha az orvos kéri, javasolja. Nekem például kellett még vasat is magnéziumot pótolni.
2023. febr. 2. 13:55
 10/11 anonim ***** válasza:
64%
Naponta kell szedni. Femibiont szedtem és a baba egészséges, semmi hátrány nem lehet q vitamintól 🙄sőt terhesség elottit is szedtem.
2023. febr. 2. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!