Sziasztok! 10 hetes terhes vagyok es a rosszulleteket felvaltotta az iszonyatos ehseg. De rajottem, hogy ez az elevittol van, 2 napja nem szedem es egyaltalan nem is vagyok ehes, csak a szokasos modon.
Tuti a sok b vitamin miatt van, nekem ezzel regen is voltak problemaim, soha nem tudtam olyan vitamint szedni, amiben sok volt. Nade most akkor mi legyen? Volt mar valaki igy? Milyen vitamint szedjek, amitol nem leszek ehes? :D
2022. szept. 18. 12:17
1/7 anonim válasza:
Én semmilyen vitamint sem szedtem pont ezért. Az első terhességem elején elkezdtem az Elevitet de folyton a hűtőt nyitogattam. 1 dobozt bevettem, utána semmit. Van 2 egészséges időre született gyerekem.
De én mindenevő vagyok, sem allergia sem ételérzékenység.
2022. szept. 18. 12:29
2/7 A kérdező kommentje:
Legszivesebben en se szednek semmit, de sajnos borzasztoan valogatos vagyok, terhesseg nelkul is keves etelt eszek meg, igy tutira nem jutok annyi vitaminhoz, mint kene.
2022. szept. 18. 12:35
3/7 anonim válasza:
Cserélj akkor és kísérletezz.. idővel amúgy pusztán a várandósságtól is éhes lesz, szóval jobb most megtanulni ellenállni a cukros lisztes vackoknak, az egészséges nasik pedig bele kell, hogy férjenek.
2022. szept. 18. 13:09
4/7 A kérdező kommentje:
Pont azert kerdeztem,hogy megusszam a sok felesleges vasarlast es meg mindig varom a konkret tanacsokat es ajanlasokat vitaminokra, hatha volt mas is igy. Te nem tapasztaltad 3-as, jo neked, de nem erre voltam kivancsi.
Egyebkent senki nem mondta, hogy cukros-lisztes dolgokbol kell kotelezoen bezabalni, szerencsere ez a veszely nem fenyeget egyelore, nem eszem ilyesmiket :)
De az egeszseges, liszt helyett karfiol alapu pizzambol is siman meg tudnek enni kettot egy nap alatt...es az sok, pedig egeszseges. Szoval ezekbol is lehet tul sokat enni.
2022. szept. 18. 14:02
5/7 anonim válasza:
Elevitet szedtem az első trimeszterben. A 12 hét alatt 8kg jött fel, úgy hogy én alig ettem a rosszullétek miatt. Váltottam, nem szedtem terhes vitamint, hanem c, d, magnézium, kálcium és folsavat orvosi javaslatra. Onnan szülésig már csak 3kg jött fel összesen.
2022. szept. 18. 14:28
6/7 anonim válasza:
De tapasztaltam iszonyú éhséget. Más problémám is volt vele ezért cseréltem femibionra. A gyakoribb éhség ugyanúgy megmaradt, de ettem zöldséget felvágottal, vagy salátát joghurttal, gyümölcsöket hasonlókat, egyszer kétszer még péksütit is és egyáltalán nem híztam az elején, pedig hányós se voltam… de bocs akkor, hogy hozzászóltam és nem tudok konkrétabbat mondani annál, hogy a terhességtől vagy éhes és egyél csak ne sokat meg válogasd meg mit.
2022. szept. 18. 14:32
7/7 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, ez meg nem a terhessegtol van, mert amiota nem szedek semmit, nem is vagyok ehes. Az nem is erdekel annyira, ha kesobb lesz ilyen tunet, csak a 10. heten meg korainak tartom ezt :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!