Melyik terhesvitamint szeditek? Mi a tapasztalatotok vele?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 11. 17:56
1/14 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva nem tudom melyiket válasszam. :)
2017. ápr. 11. 17:59
2/14 anonim válasza:
Egyiket sem , csak Folsavat , kalciumot ,D és multivitamint!!:)
Amúgy barátnőm Elevitet szedett és neki úgymond bevált. Nem volt rá panasza
3/14 anonim válasza:
20-22.hétig Gravidát szedtem, a nőgyógyászom azt ajánlotta, de elkezdtem tőle hányni, és váltottam Elevit Plusra. Azzal semmi gondom nem volt, és nincs is, még most is azt szedem, pedig 5 hónapja szoptatok.
4/14 anonim válasza:
Gravidát szedtem de lecseréltem Femibionra. Többször hánytam a Gravida bevétele után, én sokszor az ebédre fogtam (ebéd közben vettem be mindig) de gondoltam mégis próbálok mást, azóta semmi bajom. De mindenkinek más válik be, azért választottam a Gravidát, mert ami vitamin meg ásványianyag ami létezik benne van, vas is. A femibionban pl nincs vas de a dokim írt fel vasat, mert alsó határ körüli volt a hemoglobinom az elején is.
5/14 anonim válasza:
Az elején csak a folsav 3mg, annyit kért az orvosom, hogy azt mindenképp. A D vitamint amúgyis szedem és szedtem is, közép időtől a DM A-Z Mama vitaminja nagyon jó összetételűnek tűnt, úgyhogy a folsavat arra cseréltem, mert már nem kellett szedni amúgy sem. Én nem táplálkozom annyira változatosan, úgyhogy ez így teljesen jónak tűnt. A Gravidát az első fiamnál próbáltam ki, de én is rosszul voltam tőle.
6/14 anonim válasza:
Femibiont szedtem. Soha nem volt tőle semmi bajom, sem székrekedés sem hányinger. Tervezéskor/probálkozós hónapokban csak folsavat szedtem.
7/14 anonim válasza:
Gravidát szedtem először, aztán az egyik drgériában kihagyhatatlan áron volt a HippNatal. Hát valami borasztó gejl, tömény, vasízű. Alig várom, hogy elfogyjon, biztos, hogy Gravidát fogok venni.
8/14 anonim válasza:
Trimeszter várandós vitamin...mind2 varandósságom alatt tökéletes csillag nélküli laboreredményem volt végig...nem voltam kívanós...szülés után 6hetes kontrolon kevesebb kiló voltam mint mikor teherbe estem...első babát 16hónapig szoptattam...normál sullyal születtek...
9/14 anonim válasza:
Én Matruellét szedek és elégedett vagyok vele. Egyetlen hátránya, hogy nem lehet egészségpénztárra venni.
Viszont van benne vas, és még így sem okoz szorulást.
10/14 anonim válasza:
Femibiont szedem, ennek nincs semmilyen mellekhatasa (melle magnezium es D vitamin).
Elevittol hanyingerem volt, a gravida meg az emesztesem vagta szet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!