Van itt olyan kismama/anyuka, aki terhesen volt koncerten?
Arénában lesz egy koncert (pop-rock jellegu), akkor leszek kicsivel felido elott, es arra gondoltam, ha leghatul megallok, ugy lesz a legjobb. Aki volt kismamakent, lett belole kesobb problema?
2 szulesz orvost es 1 vedonot kerdeztem meg, azt mondtak, menjek nyugodtan. De azert kivancsi vagyok szemelyes tapasztalatokra is.
Én pont félidősen voltam. Mondjuk szabadtéri volt mind a 3, amin voltam. Nekem meg se fordult a fejemben, hogy baj lehet. Azóta megszületett a babám, makk egészséges :). Igazából szerintem annyi lehet, hogy hamarabb elfáradsz az ácsorgásba.
Jó szórakozást! :)
Én 8.héten voltam egy rock koncerten, majd 15.héten egy pop/rock koncerten.
A 8.heti meg sem kottyant, azt élveztem, ugráltam mint a bakkecske.
A 15.heti meg egyáltalán nem esett jól. Irritáltak a mélynyomokból jövő rezgések, plusz zavart az emberek szaga, az italok szaga, többször majdnem elhánytam magam...mondjuk nekem a második trimeszter eléggé pokoljárás volt, mert minden szag zavart és 10-ből 8-szor produktum volt a reakcióm a szagokra.
Milyen koncertre mennél?
Nekem is jegyem van két koncertre is az Arénába. Az egyik márciusban lesz. Arra mindenképp megyek. Oda ülő jegyeket vettem.
Viszont májusban Maneskin lenne. Kiemelt allojegy A szektor. Ezt már nem merem vállalni. 20. Hét körül leszek akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!