Túrófánkot kívántam. Sütöttem is,aztán forrón ettem belőle. Azóta fáj a fejem,kissé émelygek is. Mit lehet tenni ezzel? 34hetes kismama
Figyelt kérdés
2023. jan. 28. 17:39
1/10 anonim válasza:
Pihenj le. Nem hinném, hogy ettől bajod lenne.
2/10 anonim válasza:
Nem kell tenni semmit, majd elmúlik.
3/10 anonim válasza:
Hát most én is megkívántam 😋😍
Szintén 34 hetes 😄
Egyébként szerintem nincs összefüggés, pihenj kicsit. :)
4/10 anonim válasza:
#3! Jaj, én is, pedig én 0 hetes vagyok😂Ne is írjatok ilyen kérdéseket, vagy legalább az ételekhez, azt nem nézem.
5/10 anonim válasza:
Basszus egész nap azt ettem volna :D
Lehet meleg volt ...Ha maradt küldj nekem is
25hkm
6/10 anonim válasza:
A fejed tuti nem ettől fáj.
mi baj lenne? Megülte a gyomrod a meleg kelt tészta, ami ráadásul nem a legkönnyebb nassolni való.. 🤦♀️
7/10 anonim válasza:
Szerintem sem a fánktól fáj a fejed,pihenj le.Az enyém is fáj.Ma vettem én is túrót,hogy holnap vmi finomság készüljön belőle.🤣35hetes kismama.Ezek szerint ma túró nap volt a kismamák körében😆😆😆
8/10 anonim válasza:
Na neee.... hát én úgy megenném túró meg sehol :D
9/10 A kérdező kommentje:
Már jobban vagyok, igen napokig eszembe volt nekem is, addig amíg nem csináltam. 😅 Ha valaki csinál,Várja meg amíg kihűl. Ne kapkodjon mint én ma 😄
2023. jan. 28. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!