Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől függ vajon, hogy fáj-e...

Mitől függ vajon, hogy fáj-e a császár és hogy az azt követő napokban fáj-e?

Figyelt kérdés

Maga a műtét nekem nagyon kellemetlen volt, szorítottam a fogam és a nővér kezét iszonyat erővel.Nem tudom,hogy ez normális-e? Mármint nem fájt úgy,mint egy fogfájás, hanem úgy, mint amikor tépik a hasad. :) na, ezt jól megmondtam

A császár este 7korvolt és másnap reggel 7-kor vígan mentem a babáért a csecsemőre, sem akkor sem később nem fáj a seb és semmi.Ez általános?Mert sokakat hallottam, hogy napokig olyan fájdalmaik voltak, hogy injekciózták őket.

Mitől függnek ezek a dolgok?

A nőgyógyászoktól vagy az aneszteziológustól függ?

Mire figyeljek, mit kérjek, ha most is legalább ilyen császárt szeretnék?

2010. okt. 4. 10:16
 1/3 A kérdező kommentje:
Igaziból ezt a szülés topikba szántam, de ide raktam véletlen.
2010. okt. 4. 10:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Az ember típusától függ. Én természetes úton szültem, de volt egy vakbélműtétem, amit nagyon rosszul viseltem...

A doki azt mondta, hogy "hústípus" vagyok. Hát nekem ez semmit nem mondott. Az viszont biztos, hogy levegőt sem tudtam venni a fájdalomtól a műtét után.

2010. okt. 4. 10:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerencsés vagy én 2 hétig egyedül alig tudtam felkelni. Nagy volt a pocim terhesen, na meg előtte se voltam nádszál vékony. 20kg-ot híztam és jó nagy hasam maradt szülés után(császár).
2010. okt. 4. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!