Megjött a kombinált teszt eredményem ahol a Downra 1:842 jött ki , azt írták h közepes kockázat . Van okom félni ?
Nekem 4,06 felett volt a Mom érték, alacsony kockázat lett,1:2476, Edward,Patau 1:20000.
A gebetikai Uh is tökéletes volt,de annyira izgultam olyan sok mindent olvastam, hallottam,hogy megcsináltattam az alap Prenát, nem bírtam volna ki hogy végig izgulham a terhességet, negatív lett így megnyugodta. Szóval attól függ Téged mennyire nyugtat meg a doki, nekem kelleft a Prena hozzá.
Én verifin kijött a down, rohantam uha, nyakiredő 1.6,orrcsont helyén, áramlásnál volt hiba. Ismerősnek nyakiredő 3,6 áramlásnál eltérés gyerek egészséges, nekem tényleg downos lett volna.
Engem az uh sem győzne meg
Mindenki Nifty tesztről ír, de ennek nem sok értelme van. A Nifty egy cég neve, egy márka. Van még kb 8 másik cég, ami pontosan ugyanazt a tesztet végzi Magyarországon.
A teszt neve triszómia teszt. Az kell neked, teljesen mindegy, hogy melyik cég csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!