Kombinált teszt eredménye 1:132 Downra.. Hogyan tovább?
Elvileg már amikor megkaptad az eredményt kellett volna mondaniuk, hogy menj genetikai tanácsadásra.Ott az orvos fogja mondani hogy milyen lehetőségek vannak vérvételes vagy magzatvíz vizsgálat stb..
Amúgy addig míg nincs eredmény valamelyik következő vizsgálatnak szerintem ne idegesked túl magad, ismerősömnek 1:6 eredmény után teljesen egészséges babát szült.Ő magzatvíz vizsgálatra ment.
Csinálni kell további teszteket.
Vannak ezek a Prena és hasonlók. Anyai verből, biztonságos, kb 80.000 ft.
Van amniocentézis és chorionboholy mintavétel. Ezek 1% kórüli vetélési kockátattal járnak (tehát lehet h az egeszseges babád meghal bele).
Tudtommal viszont a prenát nem fogadják el az abortuszhoz hanem ha a prena pozitív akkor is meg kell csinálni a masik kettőből vmelyiket. Akkor később jutsz végleges megoldáshoz.
Kb ez a kerdés amit mérlegelni szoktak. De kérdezd meg az orvosod tényleg.
Azt kedves 5ös hogy azt javasoltad mennyen orvoshoz😂ugy ahogy en 1es azt kerdeztem hogy a doki mit mondot:)
Szerintem ő az aki jobban tudja bárkinel en ezert mondtam:)A másik hogy hiaba keresel te sorstársakat mindenki más kedves kérdező😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!