Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megéri megvenni az adamo...

Megéri megvenni az adamo hintát? Nektek bevállt? Fejlődés szempontjából sokat hozzáad a dolgokhoz?

Figyelt kérdés
Nagyon gondolkozom rajta. Csak elég luxus kategória az ára. Pihenőszéket már vettünk. Szerintetek kihasználnank?

2023. jan. 29. 11:56
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

19-es, neked ez miert faj? Amugy ha nem veszed meg, akkor honnan is tudnad, hogy kell-e? Mert nem tokmindegy, hogy szules elott veszed meg vagy a baba 1 honapos koraban? 🤣🤣🤣

De tenyleg, ez mit szamit, hogy elore, vagy “menet kozben”, ha mar ott a gyerek? Ez pont az az eszkoz, amit ki kell probalni ahhoz, hogy tudd, kell-e.

Nalunk pl nincs berlesi lehetoseg, ismeros se, akitol kolcson tudnam kerni.

Muszaj vagyok megvenni, ha ki akarom probalni 🤷‍♀️

Ha meg nem jon be, eladom. Es leszarom, ha buktam rajta, ez egy ilyen dolog. Ha veszel valamit es hasznaltan akarod eladni, altalaban nem tudsz erte annyit kerni, amennyiert vetted. Es?

2023. jan. 29. 14:54
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
13-as! Nem hinném! Körbenéztem, 40 alatt nem láttam állvánnyal. Nekünk nincs lehetőség akárhova fúrni, így mindenképp csak állványos jöhetett szóba. Csak a hinta valóban van fent jó áron. De az nekünk kevés. Ha meg vettem volna 40-60 000 ft-ért, azt még macera lett volna eladni. 3-4000 a hinta + állvány bérlése havonta. Az állványt csak addig lehet használni, amíg el nem kezd ugrálni/rugózni benne a baba. Nekünk ez kb 6-7 hónaposan lett.
2023. jan. 29. 15:10
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
lányom szerette, nagyokat aludt benne, de a rezgős pihiszékben is. Ugyanakkor, ha lenne még egy gyerek, akkor neki is megvenném mindkettőt
2023. jan. 29. 15:33
 24/32 A kérdező kommentje:
Állvánnyal miért nem használható amikor már ugrál a baba?
2023. jan. 29. 16:04
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
22. Erre az "állványt csak addig lehet használni" dologra én is kíváncsi vagyok. Mit értesz az alatt, hogy ugrál/rugózik benne a baba?
2023. jan. 29. 16:54
 26/32 anonim ***** válasza:
0%

"19-es, neked ez miert faj"

Nem fáj, de nyavalyog, hogy "luxus árkategória" egy adamo, pedig azt írja, használtan akarja venni.

Hát ha egy ilyen használt adamo luxus nekik, akkor minek erőltetik megvenni?

2023. jan. 29. 17:02
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem a 22-es vagyok, de úgy tudom az állvány nem alkalmas már ugráló babánál, mert felborulhat. Úgy hallottam, hogy az Adamo hivatalos gyártója már nem is árul állványt, mert balesetveszélyes.

Ha nem így van, elnézést kérek!

2023. jan. 29. 19:22
 28/32 anonim ***** válasza:

Itt a hivatalos oldal es leiras az allvanyrol:

[link]

2023. jan. 29. 19:29
 29/32 A kérdező kommentje:

26-os te valami utálatos barom lehetsz...

Szerinted mindenki megteheti, hogy ilyen dolgokat vegyen a kisbabajanak? Igen luxus egy átlagembernek. Én megtehetném azt is, hogy újonnan vásárolom meg, de miért is tenném ha van használtan fele annyiért 40-60 ezer ft között lehet venni?

2023. jan. 29. 19:29
 30/32 A kérdező kommentje:
Köszi a linket! 💙
2023. jan. 29. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!