Placenta a mellső falon, belső méhszáj közelében. Ez mit takar a Baba mozgásának érzékelése szempontjából?
13 hetesen még hátsó fali vagy fundusban tapadt placentával se igen éreznéd a babát. Még nagyon kicsi ahhoz és nem is elég erős. Én inkább gázokra tippelnék. (Én most vagyok 17 hetes, hátsó fali lepénnyel. Pár napja már érzem a babót 1-2x, de még ez sem az igazi rugdosás.)
De ne aggódj! Ami késik nem múlik, 20 hét múlva majd csak egy nyugis órát szeretnél majd, mikor a kis drága nem rúgja szét a bordáidat :D
Boldog babavárást!
"De ne aggódj! Ami késik nem múlik, 20 hét múlva majd csak egy nyugis órát szeretnél majd, mikor a kis drága nem rúgja szét a bordáidat :D"
Hehe ez ugyanolyan mint amikor először kimondja, hogy anya. Elolvadsz. Majd néhány hónap/év múlva azt kívánod bár ki tudnád kapcsolni az állandó anyaanyaanyaaa-t 😂😂😂 minden relatív!
13 hetesen többedik terhességnél se nagyon érzi még az ember 16-17.héttől már lehet, de például én hátsó fali lepénnyel is csak a 21.héten éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!