Ezek jóslófájások? Vagy a méhszáj nyílásának jele?
Sziasztok. 35+2 hetes terhes vagyok.
Hetek óta érzek olyat, de mindig kizárólag az esti órákban, hogy egy-egy erősebb magzat mozgásra a hüvelyembe vagy a húgyhólyagomba éles, szúró, pár másodpercig tartó fájdalom jön. Nem tudom eldönteni hogy pontosan hová.
Érdekes, mert a baba egész nap aktívan mozog, de fájdalmat csak az esti órákban okoz. Ahogy írtam, hetek óta van ez, minden este pár alkalommal, de a fájdalom erőssége napról napra erősödik. Tegnap már kiszaladt belőlem egy akaratlan “juj-juj-juj” is. Két hete látott utoljára orvos, akkor még 3000-es volt a méhszáj. Egy hét múlva kell menni legközelebb.
Mi lehet ez vajon? Esténként a baba máshova helyezkedik,és ott lent nyom valamit? És talán azért erősödik a fájdalom, mert ő is folyamatosan nő? Vagy ez jelzi azt, hogy a méhszáj nyílik?
Vagy ilyen a jóslófájás? Keményedéssel nem jár. Más - hátam, derekam, hasam- nem fàj egyáltalán, általánosan jól vagyok.
Köszönöm annak, aki megosztja a tapasztalatait.
2x szültem, egyszer sem éreztem mikor elkezdett nyílni a méhszáj.
Most 6hete mikor szültem, magzatviz folyással mentem be, semmim nem fájt, 4 ujjnyira nyitva voltam, elötte nap pedig teljesen zárt volt.
Szerintem is inkább ideget nyom, en is éreztem ezt a végén sokszor.
Köszönöm.
Valószínűleg így lehet, mert bizonyos pozícióban érzem csak. Félig fekvő állapotban.
Ha az oldalamra fordulok, vagy felülök, nem jön sose.
Este szoktam rendszerint csak így “elheverni”, a kanapén a tv előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!