Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 hetesen 2100-as méhszáj...

36 hetesen 2100-as méhszáj jóslófájásokkal?

Figyelt kérdés
Második babánkat várjuk.A kislányomnál nagyon ritka volt a jóslófájás és nem is volt ilyen rendszeres.Tegnap este bementünk az ügyeletre mert 3 órán keresztül 15 perces fájásaim voltak.Megvizsgáltak, de még nem indult be a szülés, a méhszájam 2100. Meddig húztátok így ki? Hanyadik babával?
2012. márc. 23. 08:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem elsővel 31 hetesen beindult a szülés és 1222 letta méhszáj,és elment a nyákdugó!

39+4-re született!

Szóval esélyetek van bőven!:)

24.héttől jóslóztam vele!A szülésbeindulás után,minden szombat éjjel rendszeres órákon keresztül tartó fájásaim voltk!Első hétvégén 20percenként,majd 15,12,10,8!Mikor valóban beindult rögtön 5 percesek jöttek,amik másfél óra múlva 3 percesek lettek,de nem voltak erősek,még ekkor sem mentünk kórházba,csak mikor már olyan 50 másodpercig eltartottak!

Mostvárjuk a másodikat,és 31. héten jóslóztam először!

33 hetesvagyok,tegnap előtt veleis 3percenkéntkeményedett a hasam!De két magnézium leállította!

Mondjuk nekem avesefájdalom indítja be ilyen korán!

Szerintem amíg nem 5 percesek addig nem érdemesbemenni (már ha közel a kórház)

2 éveskislány és 33 hetes pocakcsajszi anyuja

2012. márc. 23. 09:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

36 hetesen már nincs ok aggodalomra,próbálj meg pihizni,hogy még 1 hetecskét maradjon,és utána már jöhet bátran :)Szép szülést!

25+2 km

2012. márc. 23. 09:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
22 hetesen 2100-as méhszáj+ sok keményedés= 37+4 naposan megszületett a kislányom 3050 grammal és 52 cm-rel.
2012. márc. 23. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!