Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Korai terhesség: derékfájdalom...

Korai terhesség: derékfájdalom, lábakba sugárzó fájdalom. Normális?

Figyelt kérdés
A neten annyi mindent olvasni, hogy sajnos vetélést is jelezhet. Több napja tart már, korai terhességről van szó (5. hét). Más tünetem nincs. Természetesen azt is olvastam, hogy normális is lehet, hiszen ezt a hormonok okozhatják... Főleg második terhességnél. Ez nekem a második terhességem, első babámnál nem volt ilyen tünetem, csak egy kis hasszurka. Köszönöm a tapasztalatokat.

2023. jan. 28. 20:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szia, sajnos nekem vetélés volt, illetve mivel ennyire korai volt, így "kémiai terhesség".
nov. 11. 12:18
 12/14 anonim válasza:
Nyilaló érzésem van,van mikor elmúlik, van mikor hosszú órákon át tart,de minimális. Sajnálom,hogy így jártál! Milyen tüneteid voltak még?
nov. 11. 13:58
 13/14 A kérdező kommentje:
Derékfájás és lábakba nyilaló fájdalom volt, mint ahogy anno írtam is. Ez még nagyon korai terhesség volt, tulajdonképpen "menstruációval" végződött kb. 1-2 héttel később.
nov. 11. 19:12
 14/14 anonim válasza:
Köszönöm a választ! Sajnálom! :(
nov. 11. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!