20mm-es petezsak 5 hetesen?
Nem akarlak áltatni téged, de szerintem ez a terhesség már leállt a fejlődésben.
A 20 mm-es petezsák valóban 6-7 hetes terhességnek felel meg, a doki azért mondott 5 heteset, mert üres, pedig ennyi idős terhesen és ekkora petezsákban már kellene lennie szikhólyagnak és embriónak.
Én is így jártam tavasszal, csak a petezsák nőtt, bár már ilyen 7+ hetesen megjelent benne az embriókezdemény, de akkor már vérezgettem és elvetéltem végül.
Előtte-utána az egészséges terhességeimnél ekkora petezsákban bőven volt embrió és szikhólyag.
Sajnálom, ezt tartom a valóságnak :/
Egyet kell értsek az első válaszolóval.Nekem is 21mm-es petezsáknál már volt benne szikhólyag és embriócsomó is viszont szívhang nem lett.
Ekkora petezsák és üres nem jó ómen.Szerintem nem sikerült ez a terhességed sem.Sajnálom!
Nekem 2021ben volt ilyen terhességem. 7hetesen 18mm petezsák. Üresen.
Azt mondta a doki, hogy 15mm felett szikhólyagnak kell mindenképp látszania, 20mm felett embriónak is.
1hét mulva mentem vissza, a petezsák 22mm lett, ugyan úgy üresen.
Rá 1 hétre műtéttel be is fejezték.
Szegénykém:( Amíg nincs kimondva hogy vége addig még reménykedhetsz bár én ehhez nem fűznék nagy reményeket de aztán a fene tudja.Alkot néha a természet érdekes dolgokat amit el sem hiszel.Nehéz tudom de kiderül és akkor legalább mikor már tudod mi a helyzet más lesz minden.Én is míg nem tudtam meg hogy mi van addig nagyon feszült voltam a bizonytalanság miatt.Sajnos rossz hírt kaptam de legalább nem volt az a rohadt bizonytalanság!Remélem te jó hírt kapsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!