Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj ha egész éjjel mozog a...

Baj ha egész éjjel mozog a baba?24h

Figyelt kérdés

Ma egész éjjel rúgott, semmilyen pozíció nem vált be 😅

És a tegnap napközben is aktív volt

2023. jan. 27. 08:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
24 hetesen én nem éreztem annyit, sőt. De most, kb. 4 napja aktívkodik esténként, nem is tudok aludni órákig. De én 36 hetes vagyok.
2023. jan. 27. 09:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem örülj neki mert akkor tudod hogy egészséges,életben van és minden rendbe van.És nagyon mozgékony 😀
2023. jan. 27. 13:36
 3/4 anonim ***** válasza:
És milyen jó, amikor születése után is ezt csinálja. :P Amúgy nem gond, szerintem ez az össze-vissza időjárás is befolyásolhatja a mozgékonyságukat.
2023. jan. 27. 13:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Baj, mert nem tudsz tőle aludni. :D De amúgy tök normális. Az enyém minden este éjfélig partozott, plusz mindig felkelt, amikor másik oldalra fordultam éjjel és akkor is még fél órát rúgodosott. Vagy csuklott fél éjszaka. Hát nem volt sok alvás mellette... :)
2023. jan. 27. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!