Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes babás vagyok, ez a...

18 hetes babás vagyok, ez a második terhességem, de nagyon aggódom. Nem mozog, vagyis 1 nap kb. max 1-2 percet érzem, egész éjjel fennt voltam és egy kis rezzenést sem éreztem, más is így volt? Nem érezheti jól magát hogy nem mozog?

Figyelt kérdés
2009. márc. 22. 09:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Sztem ne aggódj emiatt! A baba most biztos lustább,mint más napokon.

Egyébként nekem is igy van 2-3 napja nem sokat mozog! De biztosan csak lusta! Vagy hallottam már olyat is,h most nincs front és ezért!

Boldog babavárást!

2009. márc. 22. 10:09
 2/5 A kérdező kommentje:
De én nem éreztem még sosam aktívnak,a lányom ilyenkor már olyan bulikat csapott hogy aludni sem tudtam tőle,ő olyan mint egy nyugdíjas,nem mozog csak néha egy kis ütés féle és ennyi,osszam be ezt egész napra :(
2009. márc. 22. 10:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én 22 hetes vagyok,de az én Manóm se sokat mocorog! De minden vizsgálatom jó eredményt mutat,úgyhogy megnyugszom hogy csak lustábbacsaka mint a többiek! =)
2009. márc. 22. 10:56
 4/5 anonim ***** válasza:
18 hetesen én még egyáltalán nem is éreztem. Úgy a 20. hét körül kezdett kicsit szurkálni, aztán 24.-25-hétben lehettem mikor egyre intenzívebben éreztem. A végén meg már majdnem kirúgta a bordáim:)
2009. márc. 22. 12:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is 18hetes vagyok!Nekem sem nagyon mozog:( Néha érzek valami olyat de az sem biztos hogy ő!Nekem első baba úgyhogy még nem keseredtem el mert ahogyan az elöző válaszoló írta:jók az eredmények ne aggódjunk!

Boldog babvárást!

2009. márc. 22. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!