Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ebbol meg lehet...

Szerintetek ebbol meg lehet valami? Többi lent.

Figyelt kérdés
sziasztok! Menzi szerint ma vagyok 7+4 hetes. Voltam dokinál szívhangon de a méretek alapján 6+2-nek felelek meg. Csak szikhólyagot látott. Zavar mert pont 6+2-nél maradtak abba a terhes tüneteim és már menzi elött 9nappal pozitívak voltak a tesztjeim. Igaz halványak voltak akkor még de pozik. Kaptam progeszteront hátha....2hét múlva kell visszamennem. Reménykedhetek?
2023. jan. 26. 16:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
64%
Sajna nem
2023. jan. 26. 16:37
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Milyen méret alapján felel meg 6+2-nek, ha csak szikhólyag volt? 6+2-nél 2-3 mm-es CRL van. Ha csak szikhólyag van, az 5 hét pár nap.
2023. jan. 26. 16:46
 3/17 babyboom567 ***** válasza:
79%
Mensi előtt 9 nappal, tuti nem volt pozitív teszted,mert akkor még épp elér a megtermékenyített petesejt a méhben,még a véredbe sincs hcg,onnan is kb 8-10.napon lehet kimutatni.De ebből akkor sem lesz semmi szerintem.sajnálom.
2023. jan. 26. 16:53
 4/17 anonim ***** válasza:

Utolsó menstruáció után 5-5és fél héttel látható a petezsák, benne szikhólyag és szerencsés esetben 1-2mm-és embrió, de sokszor még ilyenkor annyira pici, hogy nem is látják még hüvelyi ultrahangon sem.

Utolsó menstruació után 6-7 héttel már látják az embriót, megjelenik a szívcsőpulzálás.

Ez az általános, de hall az ember mindenfélét. Én mikor először voltam terhesség megállapításon 5hét 6napos voltam uh alapján, menstruació szerint pedig jóval több, csak petezsák volt benne szikhólyag, a doki egyből két lehetőséget vázolt fel vagy korai terhesség, azért nem látott embriót vagy missed ab, amit műtéttel kell befejezni. 1 hét múlva mentem vissza, akkor már ott volt az embrió és dobogott a szíve. Nekem az az egy hét is nagyon hosszú idő volt. Nem várnék 2 hetet, esetleg elmehetnél másik orvoshoz hamarabb.

2023. jan. 26. 16:57
 5/17 anonim ***** válasza:
58%

Mivel hamar voltak + tesztjeid, szerintem próbáld elfogadni, hogy nem sikerült.

Onnantól végig teszteltél, nem lehet hogy az ovudat mutatta a teszt?

2023. jan. 26. 17:08
 6/17 A kérdező kommentje:
Szikholyagot mérte le, és kijött a gépen hogy 6hét 2nap
2023. jan. 26. 17:16
 7/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ha egy hèt múlva nem lát semmit a petezsákon ès szikhólyagon kívűl akkor sajnos nincs remèny, de most jelenleg szerintem mèg van. Főleg ha szabályos petezsákot láttak, ès a szikhólyag nagyon bíztató! :)Nekem 5 hetesen felritkulás volt látható, 6 hetesen üres petezsák( másoknak ilyenkor már ott van az embrió szóval elèggè izgultunk, ráadásul mèhenkívűlire gondolt a Dr.nőm mert a Hcg szintem 3-4 naponta duplázódott csak), ès 7 hetesen ott volt az embrió pulzálással( nagy öröm 😄,megkönnyeztem) Jelenleg a 15.hètben vagyok, remèljük a továbbiakban is minden rendben lesz.Majdnem 1 hèttel kisebbnek mèrik a terhessègem ,ami azèrt is èrdekes mert időzített inszeminációm volt.9.dpo - kor már nagyon halvány pozitívat teszteltem.
2023. jan. 26. 17:22
 8/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk igen, azèrt a 7.hètre ott kellene lennie a petezsáknak. Bízzál benne hátha, 1 hèt múlva már ki kell derülnie. Kitartást!
2023. jan. 26. 17:25
 9/17 anonim ***** válasza:
* az embriónak
2023. jan. 26. 17:27
 10/17 A kérdező kommentje:
Nekem szabálytalan ciklusaim vannak, így nemtudom mikor volt ovum. De emlekszem hogy nagyon hamar lettek pozik a tesztek :) 5hetesen meg csak ures petezsakot látott nekemis :) most már van szikhólyag és petezsák is nagyobb, és szabályos :) látott talán embriokezdemenyt a szikholyag mellett abban sajna nemvolt biztos mert vérvétel előtt sokat kell innom különben elajulok. Televolt a hugyholyagom hiaba mentem pisilni akkoris árnyékolta sajna.
2023. jan. 26. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!