Amibe belefogok,nem sikerül. Apróságok,de nagyon rosszul esik. Fáj az ülés, már sebes is a fenekemnél a bőr. Frusztrált vagyok és haszontalannak érzem magam. Szeretem a rendet a házban, most nincs erőm a nagy takarításra,Pedig rá férne a házra. A baba dolgai körül is lenne még mit kimosni,stb de ahoz sincs erőm. Fekszek és nagyon rosszul érzem emiatt magam. 35hetes vagyok. Félek hogy szülés után ez rosszabb lesz
2023. jan. 26. 13:41
1/9 anonim válasza:
Pihenj, gondolj arra hanyan lennenek a helyedben! Köztük peldaul én is.
2023. jan. 26. 13:45
2/9 anonim válasza:
Szia! Nekem a babameditáció szokott segíteni. Próbálj kapcsolatot teremteni a kisbabáddal,sokkal jobb lesz így minden. Ha magam alatt vagyok én csak berakom ezt a vidit és 20 peecig hallgatom, követem az utasításokat. Van, hogy erre alszom el. Olyan, mintha a kezedben fognád a kisbabád, ha érdekel valakit belinkelem.
Először azt tedd helyre magadban, hogy miért is érzed magad rosszul? Aztán gondolh arra, hogy ezek nem is problémák. Ott van a kisbabád, és nemsokára veletek lesz a kinti életben. Minden rendben lesz, ne aggódj!
Üdv, egy 30 hetes kismama. 💙
2023. jan. 26. 13:51
3/9 anonim válasza:
Azert az érdekelne miért fekszel annyit 35 hetesen,h9gy felfekvéses vagy már?! Vagy muszáj? Más ennyi idős terhesen még dolgozik, nem szabad ennyire elhagyni magad. Szülés szempontjából is nagyon rossz és a saját erőnléted érdekében is. Csak állj neki a dolgoknak, írd össze miket kell még megcsinálnod szülés előtt és minden nap végezz el 1-2 feladatot a listáról. Ha eszedbe jut még valami egészítsd ki, vagy ha épp hó napod van, csinálj meg több elintéznivalót.
2023. jan. 26. 15:04
4/9 A kérdező kommentje:
Nem fekszek egész nap, sokat feküdtem mélyen tapadó lepény miatt de már nem. És el látom a dolgokat is itthon,csak néha nem bírok. A sebem nem tudom mitől van ennyire de elég csúnya. Azért fekszek mert keményedek is sokat.
2023. jan. 26. 16:11
5/9 anonim válasza:
Sose értem meg ha nincs gond nem okoz vérzést akkor nem.kell feküdni a mélyen tapadó lepénnyel!
Az hogy te egésznap fekszel és ülsz a saját hülyeséged!
2023. jan. 26. 16:41
6/9 anonim válasza:
Folyamatosan keményedek a 12. héttől,es folyamatosan feszít,fáj a szeméremcsontom ,de mégis dolgozom ,rendezem a háztartást,és a nagy gyerkőccel is foglalkozom....
2x véreztem de az orvosOK igy sem tiltanak el a normális élettől!
5ös voltam
2023. jan. 26. 16:46
7/9 anonim válasza:
Mi az, hogy haszontalan vagy? Éppen egy életet növesztesz. A ház meg vár, egyedül a baba holmijait és szobáját rakd rendbe, de azt sem kell egy nap alatt. Próbálj meg máshogy ülni/feküdni, hogy a sebet ne terheld. Próbálj minden nap csak egy kicsit csinálni valamit. Nem kell megerőltetni magad.
Ezenkívül ne feledd, hogy a ház van érted nem pedig te a házért.
Illetve minden nap menj ki egy kicsit a levegőre, ha teheted, hidd el sokat segít az is.
2023. jan. 26. 16:58
8/9 anonim válasza:
Kérdező én szívesen lennék a te helyedben,bár én is terhes lehetnék már és várhatnám a kisbabámat de nekem valószínűleg nem lehet.Szóval adj hálát hogy te itt tartasz az életben.De ha már te most ki vagy úgy hogy a baba még meg sem született akkor mi lesz veled így a későbbiekben? A neheze még csak ezután jön szóval szedd össze magad.
2023. jan. 26. 18:07
9/9 anonim válasza:
Én a te helyedben olyan boldog lennék kérdező hogy majd kicsattanák az örömtől de te meg itt depizel.Akkor minek vállaltál gyereket? És a terhesség nagyon kicsi töredéke annak a nehézségnek ami ezután vár rád és a gyerekneveléssel jár.Nem igazán való neked gyerek hiszen még meg sem született de te már most kivagy ettől az egésztől.Mi lesz majd akkor veled ha majd éjjel is állandóan kelni kell hozzá,kb éjjel nappal talpon kell lenned alig fogsz tudni valamit pihenni meg majd amikor elkezd kamaszodni stb akkor még jobban ki leszel idegileg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!