Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fenyegeto veteletes?

Fenyegeto veteletes?

Figyelt kérdés
Ma voltam először ultrahangra . December 9.en volt az utolsó menstruációm első napja. Tehát úgy számoltam hogy ma vagyok 6+6 napos. Az orvos azzal kezdte hogy még kérdezte hogy mikor volt menstruációm első napja. Mondtam neki és ő is azt mondta 6+6 napos vagyok. Aztán megvizsgált hüvelyi uh. Én barna váladékot látott. Aztán azt írta a papira hogy fenyegeto veteles. És hogy GS:9×8 mm. Vitalitás meg nem látható. Aztán közli velem hogy még 5 hetes vagyok menjek vissza egy hét múlva. Osszetortem.azota csak sirok😔😔😔 azt mondta ne éljen bele magam.
2023. jan. 25. 20:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
December 25.en volt ovum
2023. jan. 25. 22:02
 12/17 anonim ***** válasza:

Biztos?

Hanyas tesztet használtál hogy, 15 dpon halvány volt.

Nekem 8 dpon derengett és 9 dpon volt halvány.

2023. jan. 25. 23:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem 6 hetesen petezsák volt szikhólyaggal, később fogant ez tutu,elvileg mensi szerint 8 hetesnek kellett volna lennem ekkor, most itt szuszog mellettem, 1 hét múkva már látszott a babám is, barátnőmnek 6 hetesen üres petezsák volt, 2 éves a kisfia. Szóval bármi leget még.
2023. jan. 26. 08:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha tuti az ovu udőpontja engedd el!ovu utantol kb 26 nappal már pulzálásnak kell látszödnia!neked még szikhólyagv,embrió sincs!
2023. jan. 26. 10:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Mi újság Veled?
2023. jún. 3. 14:51
 16/17 A kérdező kommentje:

Sajnos januar 28.an elvetéltem.

És azóta sem estem teherbe.😔

Kiderult hogy lehet PCOm van.

Jovoheten kell mennem hormon panel és még más vizsgálatokra.

2023. jún. 3. 15:45
 17/17 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom! Kitartást kívánok!

Most már jó úton vagy a sikerhez! ❤️

2023. jún. 3. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!