Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fenyegeto veteletes?

Fenyegeto veteletes?

Figyelt kérdés
Ma voltam először ultrahangra . December 9.en volt az utolsó menstruációm első napja. Tehát úgy számoltam hogy ma vagyok 6+6 napos. Az orvos azzal kezdte hogy még kérdezte hogy mikor volt menstruációm első napja. Mondtam neki és ő is azt mondta 6+6 napos vagyok. Aztán megvizsgált hüvelyi uh. Én barna váladékot látott. Aztán azt írta a papira hogy fenyegeto veteles. És hogy GS:9×8 mm. Vitalitás meg nem látható. Aztán közli velem hogy még 5 hetes vagyok menjek vissza egy hét múlva. Osszetortem.azota csak sirok😔😔😔 azt mondta ne éljen bele magam.
2023. jan. 25. 20:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Biztos a 6+6? Ha igen, akkor én már nem reménykednék nagyon, nekem pont ekkor már volt szívhang is. Nagyon sajnálom.
2023. jan. 25. 20:39
 2/17 babyboom567 ***** válasza:
100%
Mikor lett pozitív a teszted?
2023. jan. 25. 20:46
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha a baba el akar menni azt nem tudod befolyasolni, akkor valami baj volt, nem volg egészséges. Hidd el (bár szomorú), de ilyenkor a természet megoldja.
2023. jan. 25. 20:47
 4/17 A kérdező kommentje:

Január 9 nagyon halvány volt. Azóta teszteltem full erősek.

De nem értem miért mondta utána miután megvizsgalt az orvos hogy 5 hetes vagyok.

2023. jan. 25. 20:54
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert a amit látott az 5 hetesnek felelt meg
2023. jan. 25. 21:08
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj lehet kesőbb fogant, ilyenkor ez benne van. Ha valóban 5 hetes, akkor meg nem kell szivhang, es van esély.
2023. jan. 25. 21:08
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondta, mert amit látott, az 5 hetes terhességnek felel meg. Én menszi szerint 6+3 mentem, és ugyanígy jártam mint te, azt leszámítva, hogy nekem a 9,5 mm petezsákban látszott szikhólyag is. 2 és fél héttel az első halvány teszt után mentem egyébként.
2023. jan. 25. 21:09
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Meretek alapjan 5 hetesnek felelsz meg gondolom, azert mondta.

De ez tul nagy elteres a menstruaciodhoz kepest, bar nem vagyok orvos, de laikuskent ez a majdnem 2 het nekem is soknak tunik.

Nem tudom, hogy erre ra lehet-e meg fogni, hogy mondjuk csuszott volna a peteeresed es kesobb fogant.

De hatha.

2023. jan. 25. 21:13
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Mivel jan 9 már volt + tesztje nem igen lehet akkora eltérés, min 1 hét ha 10 es tesztet csinált.

Én 2x is jártam így de mivel én lh tesztel néztem az ovut, mondtam hogy amikorra ők a fogantatást mondják voltak halvány + tesztjeim

2023. jan. 25. 21:17
 10/17 anonim ***** válasza:
48%

Én 17 nappal a pozitív teszt után mentem, és úgy tituláltak 5 hetesnek. A genetikai ultrahang alapján 10 nap eltérés volt a menszihez képest. Egyébként 100%-ra tudom, hogy nagyon maximum 3 nappal később volt az ovum mint a középidő. (18. ciklusnapon már látszott a laboromon, hogy volt tüszőrepedés az azt megelőző napokban.) Nem azt mondom, hogy ez az átlag, de ilyen is van 🤷‍♀️

2023. jan. 25. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!