Fenyegeto veteletes?

Január 9 nagyon halvány volt. Azóta teszteltem full erősek.
De nem értem miért mondta utána miután megvizsgalt az orvos hogy 5 hetes vagyok.

Meretek alapjan 5 hetesnek felelsz meg gondolom, azert mondta.
De ez tul nagy elteres a menstruaciodhoz kepest, bar nem vagyok orvos, de laikuskent ez a majdnem 2 het nekem is soknak tunik.
Nem tudom, hogy erre ra lehet-e meg fogni, hogy mondjuk csuszott volna a peteeresed es kesobb fogant.
De hatha.

Mivel jan 9 már volt + tesztje nem igen lehet akkora eltérés, min 1 hét ha 10 es tesztet csinált.
Én 2x is jártam így de mivel én lh tesztel néztem az ovut, mondtam hogy amikorra ők a fogantatást mondják voltak halvány + tesztjeim

Én 17 nappal a pozitív teszt után mentem, és úgy tituláltak 5 hetesnek. A genetikai ultrahang alapján 10 nap eltérés volt a menszihez képest. Egyébként 100%-ra tudom, hogy nagyon maximum 3 nappal később volt az ovum mint a középidő. (18. ciklusnapon már látszott a laboromon, hogy volt tüszőrepedés az azt megelőző napokban.) Nem azt mondom, hogy ez az átlag, de ilyen is van 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!