Vérszegénység magas vassal?
Figyelt kérdés
A mai labor eredményem alapján vérszegény vagyok, a vas viszont azért lett csillagos, mert magas.
A házi orvos azt mondta, a nőgyógyászom, majd elmondja van-e teendőm.
Érdekelne mások tapasztalata a témában. Mitől lehet ez és mivel jár?
2023. jan. 25. 12:52
1/4 anonim válasza:
Hát ezt az fogja eldönteni mennyire magas. Biztosan további vizsgálatok, ha sokkal illetve a túl sok van káros a szervezetre, a problémát kell diagnosztizálni, illetve lecsapolást szoktak alkalmazni.
2/4 anonim válasza:
Nem csak vashianyos vérszegénység létezik.
3/4 anonim válasza:
Nekem nem volt magas de végig jó volt a vasam mégis vérszegény voltam. Nekem a védőnő elmondta melyikeket nézzem a leleten.
4/4 anonim válasza:
Nekem is ez volt az elsôvel is, és van is most a 2. babával várandósan. Étrendbeli változtatás normalizálta a szülés után (tejmentes, koleszterinszint-csökkentő diéta). Folsavhiány miatt is lehet, de nálam nem az az oka. Ha csak kicsi az eltérés, én nem foglalkoznék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!