Ha 3 héttel nagyobb a baba, akkor hamarabb is fog születni?
Sziasztok!
28+4 naposan 1460 gramm a kisfiam. A szonográfus hölgy azt mondta, kb a 30-31. héten kellene ekkora súlyának lennie. Súly alapján Március 30-ra kalkulált a gép.
Szerintetek ez befolyásolja a kiírt dátumot, készüljek arra, hogy hamarabb jöhet?
Az utolsó menszi első napját pontosan tudom, tehát 3 héttel hamarabb biztos nem estem teherbe. 😅
22# Látod, te csak kiélni jöttél magad egy kismamán. Nem szégyenled magad? Nagyon szomorú életed lehet.
Inkább vagyok 100kg+ mint gyökér egész életemben...
180 cm magas, 54 kg voltam mikor terhes lettem. 64 kgval szültem. 4 kg feletti babám lett. Nem voltam cukros. Nem zabáltam. A férjem majd 2 méter, én 3,9 kgal születtem.
Ultra hangon egyszer nem mondták h nagy babám lesz, sőt.
Annyi mindentől függ
Tuti a teherbeesés időpontja?
Egyébként sok mindentől függ. Én négy kiló felett voltam és a két húgom is. Anyukamek makk egészségesek voltak semmi gond nem volt. Egyszerűen genetika. Én most várom az első babámat. Szerintem nekem is nagy lesz bár a férjem 3500 körül volt.
Szerintem ez sok tényezős.
De például ismerősömet végig azzal riogatták hogy hát milyen kicsi a babája és hogy ez nem jó. 2,5 hetet rahuzott mire kiderült hupszi elszámoltak neki..
"Igazából valaki szerint sok 1460gramm 28+6 naposan, valaki szerint nem."
97-es percentil, tehát objektíven nézve is nagy.
#29.
Szerintem hagyd rá! Neked most nem szabad idegeskeni... ❣️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!