Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez terhesség vagy...

Szerintetek ez terhesség vagy hormonzavar?

Figyelt kérdés

3 évig szedtem a fogamzásgátlót, márciusban abbahagytam a mellékhatások miatt (szárazság, libidocsökkenés, hízás), áprilisban nem vérzésem volt, hanem barnázásom, aztán a többi hónapban megjött, volt hogy késett 1hetet és ez a max. DE szeptemberben nem jött meg, párommal 2 hetente ha találkozunk, akkor sem mindig van szex, mert még nem jöttem rendbe. Gumi nálkül ugy csináltuk, hogy "bejött" aztán ki is, mert fájt. Szóval nem élvezett el bennem, meg nem ő is nagyon száraz nincs is váladék :(

2hete késik, pénteken teszteltem, aszerint nincs baba.

2010. okt. 3. 17:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha ha nem szexeltél akkor nem lehet baba.

Fogamzásgátló után kell idő,hogy beálljon a ciklusod,de a biztonság kedvéért pár nap múlva csinálj még egy tesztet.:-)

2010. okt. 3. 17:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Szexeltem, márha azt lehet annak nevezni (bejött és 2perc és ki), mert nem megy, csak furi h eddig megjött most meg nem :S
2010. okt. 3. 18:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Hááát:-)Végül is szex.De 99%hogy nem vagy terhes!
2010. okt. 3. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Semmiképp sem hormonzavar, csak még nem állt be a tested a saját ritmusára. A terhességi tesztet szerintem is ismételd meg pár hét múlva.
2010. okt. 3. 20:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Megismétlem, persze kb. 1-2héten belül, remélem jó a teszt, 300ft-os rossmannos.
2010. okt. 4. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!