A 3.trimeszterben a hasmenés normális? 2 napja furcsa a székletem. Zuborog a hasam nagyon sokat Lehet be venni rá valamit? Vagy diétázzak?
Figyelt kérdés
2023. jan. 23. 08:41
1/9 anonim válasza:
Szia
Én is tapasztaltam!
Kérdeztem a dokimat ,hogy mit lehet tenni mert hát dolgoznom akkor is kell,bár lehet nálam betegség volt.
Colát ajánlotta!
2/9 anonim válasza:
Az lemaradt ha sok magnéziumot szedsz az is okoz ilyet.
3/9 anonim válasza:
Cola, normaflore.
De doki biztosabbat mond.
4/9 anonim válasza:
3.trimeszterben hol jársz?Szülés is kezdődhet tisztulással.
5/9 anonim válasza:
Szia. En is a 34 hetben vagyok , ma voltam terhesgondozason. Azt mondta az orvosom, hogy valszeg a magneziumtol van, mert elterest a leleteim kozott nem talalt.
6/9 A kérdező kommentje:
33hetes vagyok és napi 3 magnéziumot szedek
2023. jan. 23. 10:40
7/9 anonim válasza:
Szintén zenész 😄 33 hetet töltöm holnap, 1 hete ezzel küzdök. :( aztán 2 napig nem tudok WC-re menni és utána megint hasmenés. Katasztrófa.
8/9 A kérdező kommentje:
Az szuper. Hát kitartást! Már nemsok van 😅🙂
2023. jan. 23. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!