7 hetes terhes vagyok. Tapasztalatok?
Nem minden esetben mutatkozik egyértelműen probléma. Én is nagyon nagyon izgultam az első trimeszterben, nagyon féltettem. Nem lesz semmi baj, először korán mentél. Én a hetedik héten mentem először, akkor már volt szívhang.
Sosem felejtem el, ahogy felfekszem a hideg ágyra, majd nézem a fehér mennyezetet... A szívem mintha lassabban verne, alig várom, hogy mondjon valamit a doki. Aztán bekapcsolta a hangot.. És dobogott a kis szíve. Nagyon nagyon megkönnyebbültem és el voltam varázsolva.
Az aggódás azt hiszem innentől kezdve mindig meg fog maradni, hiszen anyák leszünk. Én sokat meditálok, kapcsolódok a babámmal gondolatban,ez sokat segít. Valamit jól csinálhatunk apával, mert a tegnapi babamozin csak mosolygott, nagyon nyugodt baba.
Kívánok neked is ilyen élményeket, boldog baba várást! 💙
Üdv, egy 29 hetes kismama.
Nem feltétlenül lenne előjele a bajnak,sajnos nekem is volt missed ab-m,kb egy hétig ugyanugy voltak terhes tüneteim utána egyik napra jobban lettem másnapra volt időpontom az UH-ra ahol közölték a rossz hírt..
Szerencsére a következő sikerült,van pocaklakóm és vele a 7 hét körül kezdődtek a tünetek,nem vagyunk egyformák lehet nálad is elkezdődnek.
Egyébként nem szabad rögtön legrosszabbra gondolni,csak pozitívan hozzá állni,az segít 😉 sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!