Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most megint valami front van?...

Most megint valami front van? Ti hogy viselitek?

Figyelt kérdés
Tegnap éjszaka nem tudtam aludni,mert a babóm csak mocorgot,feszitette magát.Eddig fejvégüben volt de tegnap esteóta már nem vagyok benne biztos.Nagyon kellemetlen volt és fájt is és még társult hozzá méhösszehúzódás is.Alig aludtam valamit,a 36 hétben járunk .Ki hogyan viseli ezeket a napokat?
2008. dec. 27. 10:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Én inkább lelkileg viselem nagyon rosszul. Nem tudom, köze van-e ennek a fronthoz, de állandóan csak sírnék. Valami hülye szorongást érzek belül, hogy mi van ha nem érem meg a babám születését, vagy hogy vele lesz valami baj, beteg lesz vagy ilyesmi. Nagyon féltem ezt a gyermeket, és remélem, csak a front miatt járnak ilyen marhaságok a fejemben.
2008. dec. 27. 10:19
 2/4 anonim ***** válasza:

én is sokszor felébredek mostanában. szerintem csak a szervezetem készül a babázásra, ezért alszom felületesebben.nemsokára úgyis többször fel kell kelni éjjel. ne aggódj, mert az nem tesz jót a babádnak sem!

36 hetes kismami

2008. dec. 27. 10:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Szió!

Az én kisfiam is nagyon pörög a napokban, lelkileg én is kész vagyok, annyi hülye gondolatom van :(

De remélem ez tényleg csak a front és hamar elmúlik!

Kitartás!

Szép napot!

2008. dec. 27. 10:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia!Én még csak a 25. hétnél tartok de 2napja én se tudok aludni,mert a baba olyan ugrabugrálásba kezdett éjfél után!Én is a frontokra gyanakszok!Elég gáz!Eldönthetné már az idő is hogy mit akar!
2008. dec. 27. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!