Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit kell a korhazba vinnem...

Mit kell a korhazba vinnem magamnak es a babanak?es mi a legfontosab?

Figyelt kérdés
2023. jan. 20. 23:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

10!

Teljesen egyetértek.

Mindkét lányom már a kórházban kapott cumit. Mikor elkezdtek háborogni megkérdeztem hogy az ő gyerekük vagy az enyém...nem baszog*ttak többet. Csak határozottnak kell lenni.

2023. jan. 21. 07:47
 12/20 anonim ***** válasza:
Hol szülsz? Minden kórház mást kér. Neküknk pl nem kellett pécsen babaruha, csak az elhozós. Ottani ruhában vannak. Csak pelus és popsitörlő kellett. Tápszert ők adtak, ha valaki kért, nem volt szabad bevinni, mert csak azért vállaltak felelősséget, amit ők adtak ki.
2023. jan. 21. 08:05
 13/20 anonim ***** válasza:
64%
10es!Márpediglen ugy leb*sz a gyerekorvos nálunk a cumi miatt hogy alig várod eltelejen az a pár nap hogy huzzál haza a kisházadba.
2023. jan. 21. 08:54
 14/20 anonim ***** válasza:
13-as, oké, leb*sz, és? Nem ülnek egész nap a nyakadon, kimennek a szobából és odaadod, ha akarod.
2023. jan. 21. 09:29
 15/20 anonim ***** válasza:

Miskolcon sem kell a babának ruhát vinni, csak hazahozóst. Anyuka is kap hálóinget. A cumira itt is úgy néznek, mint a véres ingre. Nagy lb@szás jár érte. Ilyen a kórház. Pelust, textil pelust mindenképp vinni kell a babának, adnak pelust de ha kevés akkor legyen nálad.

Magadnak papucs, tisztálkodási szerek, egy nagyobb és egy kisebb törölköző. Víz, szőlőcukor. Betét, egyszer használatos ágyra rakható alátét. Jobb azt cserélni mint a lepedőt.

2023. jan. 21. 10:08
 16/20 anonim ***** válasza:

Mindent

De mi kaptunk terhesgondozàson listàt is

Ami nekem könnyebbség volt éd nyilván nincs a listákon pl, hogy vittem tálcàt a reggeli/ vacsihoz, szivacsot a mosogatàshoz.

Kisebb flakont, mint a 1,5-2 l.

2023. jan. 21. 10:09
 17/20 anonim ***** válasza:
Kecskeméten nekem másnap úgy hozták oda elsőnek a babát, hogy már cumi volt a szájába
2023. jan. 21. 10:32
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem a mellszivo nagyon kellett, rögtön szülés után nagyon durván megtelitodott, a pici szopizott de nyilván nem annyit. Rettenetesen fájt, a zuhany stb nem használt. Leszivtam egyszer és onnantól már nem kellett.
2023. jan. 21. 12:08
 19/20 anonim ***** válasza:

18

Nàlunk erre van a kórhàznak nagy állványos.

2023. jan. 21. 16:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Esetleg valalmi pokróc vagy ülőpárna. Engem például zavart, hogy az asztalnál lévő székekre folyton letelepedik valaki aki bejön utcai ruhában, és utána üljek oda enni hálóingben.
2023. jan. 21. 16:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!