Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3. babánál hány hetes környéké...

3. babánál hány hetes környékén lehet azt mondani,hogy aggódjak, ha nem érzem minden nap mocorogni?

Figyelt kérdés
11 hetes kora óta érzem. Ma vagyok 16, de aggódom, hogy nem érzem napok óta, nem tudom még mindig normális e, vagy már van akkora, hogy éreznem kellene? (előző terhességek mind másak voltak)
2023. jan. 20. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:
94%

10-11 cm, és 80 gramm körüli..

Azt mondják, hogy a 24. héttől kellene érezned mindennap..

2023. jan. 20. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök normális. Második terhesség, nagyon hamar éreztem, de most a huszadik hét környékén érzem már ténylegesen minden nap. Volt hogy egy hétig semmi! De minden oké vele.

Én is a 24. hetet tudom, mint határidőt.

2023. jan. 20. 19:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :)
2023. jan. 20. 19:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Félidő körül éreztem mindegyiket napi rendszerességgel. 3. terhességem nekem is, jóval korábban éreztem. 2. babánál mellső fali volt a lepény, így őt nem éreztem korábban, mint az elsőt. 3. babát 15 hetes kortól, de még 18-19 hetesen is maradtak ki napok.
2023. jan. 20. 20:37
 5/5 anonim ***** válasza:
75%

24.-től kell

Viszont ha ilyen hamar érzed, akkor ezt pocit hamarabbra, úgy a 20. Hétre teszik..

Most nem kell mindennap érezned.

Amúgy ha cukrosat eszel 40-60 p közt üt be

Akkor szoktak ficeregni.

Hátha bejön

2023. jan. 20. 21:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!