Nem tudják mitől van. Semmi elváltozást nem láttak, se a méhben, sem pedig a hüvelyben.
A baba rendben.
Másnál is volt ilyen?
Borzalmas frusztráló.
13 hetes kismama
2023. jan. 20. 18:53
1/9 anonim válasza:
Szexeltél mostanában? A hüvely fala ilyenkor elvékonyodik a hormonok miatt, könnyebben sérül.
2023. jan. 20. 19:08
2/9 anonim válasza:
Èn 8 hetes vagyok. A doki azt mondta barnàzàs előfordulhat, amíg nem élénk piros nem kell aggódni Többször barnàztam nagyon enyhén. Aztán egyszercsak narancssárga volt a papír. Elmentem újra dokihoz, írt progeszteront. Azután még jobban barnàzta. Majd két nap egymás után előfordult hogy egy törlésnèl nem barna, hanem pirosas volt a papír. Aztán harmadik nap ugyanúgy egy törlésnèl már élénk piros. Na akkor már megijedtem. Megint doki...nem tudják mi volt, nem látni semmit, a baba rendben. Progeszteronból azt mondtàk szedjek többet, nem biztos , hogy az a baj de ártani nem árt. Az is érdekes , hogy pont akkor kezdődött ez az egész mikor "meg kellett volna jönnie" ha nem lennék terhes. 🤔
2023. jan. 20. 19:08
3/9 A kérdező kommentje:
Mivel az elején barnáztam, azóta nem voltunk együtt a férjemmel.
Progit én is szedek az első barnázás óta.
Megnyugtatott, hogy jól van a baba.
De honnan fogom tudni, ha tényleg baj van?
2023. jan. 20. 19:17
4/9 anonim válasza:
Megkèrdezhetem meddig szeded a progeszteront?
Èn is 13 hetes vagyok, múltam pár nappal.Nekem a hèten teljesen el kell hagynom, kicsit fèlek, ès èn bromopriktint is szedtem , azt már egy hete elhagytam
2023. jan. 20. 20:12
5/9 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, senki nem tudja, hogy mitől vérzek, de egy napig igen, egy napig nem, és mindig megijedek. :( Nekem azt mondta az orvos, hogy akkor menjek be, ha erősen vérzek vagy erősen görcsölök. Addig próbálok nem aggódni.
2023. jan. 20. 20:16
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem az orvosom a 12. hétig mondta, de még egy hétre valót kiírt. Napi 2 kúpot rakok. Aztán kellene csökkentenem 1-re aztán elhagyni. De az elmúlt 2 nap után rettegek, hogy letegyem :(
Nekem is ezt mondták. Erős vérzés és görcs esetén menjek. Addig semmi “pánik”. Könnyű mondani.
Kitartást sorstárs!
2023. jan. 20. 20:40
7/9 anonim válasza:
Mindent megnéztek? Nálam pl egy nagyon durva vérzésnél nézték csak meg, hogy a placenta érinti a méhszájat, ez már a 12. hét után volt, addig végig piros vagy barna vér jött belőlem minden nap, igaz addig a napig csak pecsételtem…. Most vagyok a 17. hétben, még mindig barnázok, úgyhogy nem vagyok nyugodt, de legalább tudom mitől van.
2023. jan. 20. 20:46
8/9 anonim válasza:
Nálam is azért volt ez, mert a placenta mélyen tapadt.
2023. jan. 20. 20:59
9/9 anonim válasza:
Bár ezt biztos nézték és mondták volna, de ebben a terhességi korban attól is lehetne barnázás/vérzés, hogy mélyen tapadt meg a méhlepény, akár a méhszájra is lóg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!