Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26. héten barnázás görcs nélkül?

26. héten barnázás görcs nélkül?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma léptem a 26. hétbe a második terhességemmel. Az elsőnél is és ennél a babánál is barnáztam az elején. A másodikkal kevesebbet. Sajnos pihenni nem tudok mert egyedül vagyok a 20 hónapossal itthon, segítsègem nincs. Múlt hèt pènteken is volt egy kis barnázás ès ma is. Nem véres csak barna. Görcseim nincsenek. A doki másfèl hete látott. Zárt volt a mèhszáj ès a babával is minden rendben. Volt már valaki így? Az elején azt mondta a doki h normális ès nem is talált semmit. Volt már valaki így?
2016. márc. 8. 10:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

menj vissza a dokihoz és nézze meg alaposan a méhlepényedet! nekem is volt, még fekszem, hematóma...

amúgy a barna is vér, csak meg van alvadva és folyással keveredik, de a dolgon nem változtat, illetve annyi, hogy nagyobb valószínűséggel a méhből jön :(

ne hagyd annyiba, találják meg honnan jön, 26 hetesen még nagyon pici a baba, főleg ha nem tudsz pihenni

2016. márc. 8. 10:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is így kezdtem 4 napoal később sürgőségi császár lett a vége méhlepény leválás miatt, azonnal menj orvoshoz!
2016. márc. 8. 10:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Tényleg menj orvoshoz. Ha nem tudod megoldani, vidd a babát is, majd az asszisztensnő figyel rá a vizsgálat idejére. Lehet, semmi gond sincs, lehet komolyabb is. Ezt csak az orvosi vizsgálat tudja megmondani.
2016. márc. 8. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!