Hétfőn bementünk az ügyeletre, mert volt egy halvány rózsaszínes folyásom. Kaptam napi 3x1 Uttogestan hüvelykúpot, amitől másnap délben el is múlt a vérzés. Most megint elkezdődött ugyanaz.
Az orvos azt mondta, hogy akkor menjek vissza, ha erősebb a vérzés vagy erős görcsök kísérik.
Valaki tapasztalt hasonlót? 6+3 hetes terhes vagyok.
2023. jan. 19. 07:01
1/7 A kérdező kommentje:
Utrogestan bocsánat, csak egyszer elírtam és azóta a telefonom valamiért erre javítja ki.
2023. jan. 19. 07:02
2/7 anonim válasza:
Nekem sajnos nem swgített, ha nem egészséges a baba, nem marad ettől sem.
2023. jan. 19. 07:17
3/7 anonim válasza:
Utro tenyleg csak akkor segit, ha progi hiany miatt van verzes, de ha mas, akkor ugyanugy elmehet a baba.
Engem egyszer utrohestan mellett elontott a ver a 8. Heten, azota sem tudni miert. Teljesen egeszseges volt utana a terhessegem.
2023. jan. 19. 07:36
4/7 anonim válasza:
Az elejétől kapom én is, most vagyok a 17. hétben… még mindig előfordul néha vérzés. Az elején haematoma miatt volt, most elvileg azért, mert a placenta hozzáér a méhszájhoz. Nagyon sok dolog okozhat vérzést sajnos, bízni kell a legjobbakban. :)
2023. jan. 19. 07:40
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor lehet normális és jelenthet bajt is. De akkor ti is akkor mennétek vissza orvoshoz, ha erősebben vérzik.
2023. jan. 19. 08:48
6/7 anonim válasza:
Szia! 4-es vagyok, én rengetegszer voltam a vérzéseim miatt az ambulancián, gondoltam inkább megyek potyára. Persze amikor csak kis pecsétlés volt, azzal az elején berohantam, utána már nem. De azért amikor csak picivel erősebb volt, vagy a fekvés ellenére se akart elállni, akkor megint bementem. Karácsonykor már egy öklömnyi alvadt vér darabka jött és nem akart elállni a vérzés, akkor már azért láttam, hogy ők is komolyan veszik, be is fektettek. Utána derült ki, hogy a placenta nincs jó helyen.
2023. jan. 19. 11:09
7/7 anonim válasza:
Kérdező akkor menj ha nagyon vérezgetsz.Ha kicsit pecsételsz akkor nem biztos hogy gond van de az eleje az a baj hogy ennyire bizonytalan.
Nekem sem segített az Utrogestan hüvelykúp sőt én még Prolutex injekciót is kaptam ami még erősebb progeszteron és akkor is missed ab lett sajnos.
Mikor már hetek óta használtam az Utrogestan kúpot akkor elkezdtem erősebben vérezgetni és kiderült hogy felmarta a hüvelyfalam és csak ezért volt a vérezgetés és ekkor kaptam a Prolutex-et.Lombik volt egyébként.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!