Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6+3 hetes terhessegnel ez...

6+3 hetes terhessegnel ez normális?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Terhestüneteim sajna nincsenek. Viszont éjjel arra keltem többször is hogy oldalt szúr a hasam. Illetve rettentően fájt a derekam. Nagyon megijedtem azthittem megfog jönni. Reggelre szerencsére abbamaradt. Ez lehet tünete hogy a petezsak neadj isten ures maradt? Vagy nemfugg ossze?
2023. jan. 18. 09:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem függ össze.Bármi lehet az oka.Nekem is volt hasonló és nem maradt üresen a petezsák.Még egy dolog:hiába nem marad üresen a petezsák attól még bármi lehet.Én példám hogy nem lett szívhang a 8.hétre sem,magyarán missed ab lett szóval nem értem el vele semmit hogy nem maradt üresen a petezsák de nem ijesztgetni akarlak nem ez a célom.Csak leírtam az én tapasztalatom.Nem kell rögtön megijedni.Legtöbbször nem szokott semmi probléma jelentkezni.
2023. jan. 18. 09:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyiből meg lehetne állapítani, a dokik nem vesződnének az ultrahanggal...
2023. jan. 18. 09:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
2-es Ez az.Nem lehet tudni semmit sem mi miért van uh nélkül.Érthető a félelem egyébként mert olyan bizonytalan az egész főleg az elején.
2023. jan. 18. 10:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért pont az üres petezsáknak?

Semmi köze hozza szerintem de ha mégegyszer előfordul menj dokihoz, voltál már uhn?

2023. jan. 18. 10:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Voltam igen. 2het mulva kell mennem legkozelebb
2023. jan. 18. 11:01
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
A tünetek figyelgetése felesleges. Semmi, de konkrétan semmi kiemelkedő, említésre méltó tünetem nem volt, pedig én is olvastam mindenfélét. Badarság az egész. Párszor volt menses görcs, mindjárt megjön érzés, aztán mégsem jött. Ennyit a tünetekről, nem kell minden neten olvasott írkálmánynak bedőlni. Orvos, UH, 2 hét múlva már szívhang is lesz.
2023. jan. 18. 11:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ilyenre gondolni hogy üres a petezsák, nálam ilyenkor már szívhang volt. Egyébként nem hiszen hogy attól lenne bármi tüneted ha üres...nekem a normál tünetek is 7 hét körül kezdődtek.
2023. jan. 18. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!