Keveset emelkedett a hcg. Ez normális?
Köszönöm a válaszokat!
Próbálom elfogadni, hogy ennek a terhességnek valószínüleg vége lesz (bár már régóta próbálkozunk és végre sikerült volna..). Most leginkább a méhen kívüli terhességtől félek, vagy ha a missed ab kellene...
3. válaszolónak: az orvosom csak magnéziumot és pihenést ajánlott a barnás pecsételésre, progreszteront meg sem említette. Azt mondta, még korai a terhesség, így mást nem lehet tenni...
Igen vagy megmarad vagy nem ebben igaza van az orvosodnak.Én kaptam progeszteront végig a 6.hétig aztán mégis missed ab lett belőle mivel nem lett szívhang a 8.hétre sem.Lombik volt tehát biztos volt a terhesség kora.
Nehéz volt főleg lelkileg...A missed ab műtéttől ne félj mert úgyis elaltatnak.Hátha csoda történik.
Sajnos akar mehenkivuli is lehet. Ha elkezdesz gorcsolni es/vagy rendesen verezni,azonnal menj a surgossegire. Nem ijesztgetni akarlak,csak a mehenkivuli rad veszelyes lehet. Nekem is hasonlo volt egyebkent a mehenkivuli terhessegem. Barnaztam,enyhe gorcsok,HCG nem emelkedett,es semmit nem lattak az uhn. Viszont amikor vegre lett akkora,hogy megtalaltak a petevezetekemben mar fel voltunk keszulve, es Hala Istennek nem kellett mutet,csak egy injekciot kaptam. Mi negy Evet vartunk area a terhessegre. Egy evvel kesobb lettem terhes az elso babammal,Ami egeszseges terhesseg volt.
Kitartast kivanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!