Normális ez az érzés pisilés előtt/után? Másoknak is ilyen volt?
17 hetes terhes vagyok és az utóbbi időben eléggé megváltoztak a dolgok nálam a pisilés körül, ami tudom, hogy normális egy bizonyos szintig, de most az van, hogy nagyon hamar megtelik a hólyagom, ilyenkor kemény és nehéz lesz az egész hasam, járni is nehéz tőle kb. Nagyon feszül, kellemetlen, pisilésnél pedig ahogy ürül a hólyag, szúrkálni kezd kicsit a hasam két oldala lent, olyan, mintha húzódna. Sokkal gyakrabban is járok pisilni, mint eddig.
17 hetesen nyomhatja már ennyire a hólyagot a baba és a méh? Lehet ilyen kellemetlen, amikor megtelik a hólyag? Első babánk, minden új és ijesztő, nem tudom, hogy ilyenkor mi számít normálisnak.
Akiknek voltak hasonló tapasztalatai, hálás lennék, ha megosztanák, hogy megnyugodjak kicsit 🙏🏻
Igen, teljesen normális.. Nekem is kb. a 16-17. héten kezdődött a “buli”.
Most vagyok 35+4, és ahogy a második is írta, 10-ből olyan 5-6 alkalommal elmegyek mosdóba, kijövök, nem telik el 1 perc, és muszáj visszamennem.. Sőt, a kedvencem az, amikor felállok, húzom fel a nadrágom, és már akkor érzem, hogy megint kell.. Már sokszor olyan is van, hogy ott ülök még 2-3 percet, hátha megint jön.. :D
Normalis szerintem.
Nalam most kezdodott kb 2 hete . Olyan 20-30 percenkent jarok pisilni. 2 kg a baba jelenleg.
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!