Normális ez a folyamatos pisilés érzés vagy vmi fertőzés lehet?
36+3 kismama vagyok. Volt kenet vizsgálat ott e-colit találtak, amire a doki írt fel gyógyszert.
A pici mellső fali tapadású, végig nagyon nyomta a hasam, a beleim, kb félidő óta az aranyerem is brutális, hiába eszek vagy használok bármit.
Kb 2 napja mintha befordult volna a pici ki ő azt éreztem, de viszont azóta úgy érzem mintha bármikor tudnék pisilni, sőt néha pár csepp ha vmit nagyobb mozdulattal csinálok ki is jön, így tisztasági betétet használok. Folyás a 3.trim. óta van. Ma viszont olyan kelletlenül érzem ezt a folyamatos pisilést, talán mint a felfázásnál, csak nem ég. Nem viszket, semmi ilyen tünet nincs, csak milliószor pisilek, (ami normális) és már arra is gondoltam, hogy a papír kidörzsölte, hiszen rengetegszer el kell mennem.
Vettem be tőzeg áfonyát nekem az ilyenkor segít, meg iszom a vizet ugyanúgy.
Másnak is volt ilyen a terhesség vége felé? Vajon ez mi lehet, mitől lehet?
Szerdán doki, csak addig gondoltam utána olvasok, picit zavar.
Köszönöm a segítséget!
Ha ez hurut lenne, akkor fájna, ha pisilsz. Akkor mindig csak szinte pár csepp jönne és azért "vért izzadnál" és vért is tapasztalhatnál akár a vizeletben. Ha semmi más tünet nincs, csak sokszor kell pisilni, az nem fertőzés vagy gyulladás jele ilyen esetben.
Sőt, nekem vannak olyan napok, minden hónapban, hogy gyakorlatilag fél óránként pisilek. Nincs semmi oka, ilyen vagyok. Nem vagyok terhes sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!