2héttel kissebb baba?
Sziasztok! Pontosan December 12.én voltunk 5d babamozin,ahol a kislányom 1héttel kissebb volt.
Menstruáció szerint 23hét 4nap ,uh szerint 22hét 3nap.
Tegnap újra voltunk ugyan ennél a szonográfusnál és most 2héttel volt kissebb.. 28hetes+1napos De megint az uh szerint 26hét 6 nap..
Nem értem ez miért van, pedig olyan kis ducinak látszik a pofija, méretei jók,magzatvíz norm. Lepény egézséges.. Volt esetleg más kismama akinek szintén kissebbnek mérték? Mitől lehet? Kérdeztem a szonográfust azt mondta eggyáltalán nem lóg ki a sorból,1,2hét + - belefér,nem kell vele foglalkozni..De nem lessz 4kilós baba..Szerinte. Őszintén nem nyugodtam meg! Köszönöm nagyon előre is a válaszokat!!!

Nekem úgy magyarázta az orvos, van egy normál tartomány, aminek tartozhat a felső részébe a magzat vagy az alsó határnál, de még a normálban. Amíg a növekedés üteme egyenletes, nem kezd drasztikusan nőni a lemaradás, addig nem kell közbelépni.
Engem a 24. héttől kiemelten figyel emiatt az orvos. A magzatvizet, a méhlepény állapotát, a köldökzsinór áramlást. 29. hét óta szigorú ágynyugalomban vagyok, de szerencsére az értékeim jók, most tartok a 34. hétnél.
Gondolom, ezeket a doki nálad is megnézte, az ambuláns lapon ellenőrizheted.

Az írt mèretek között nincs 2 hèt különbsèg.Ne aggódj , fejlődik szèpen, èn is egy hèttel le vagyok maradva ami már csak azèrt is èrdekes mert nekem időre volt tüszőrepesztèsem, inszeminációval sikerült így pontosan tudjuk mikor fogant meg, mèg is kisebbnek mèrik.
De attól szèpen fejlődik , ver a kis szíve 13 hetes vagyok már.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!