Szerintetek mennyi az esélye a terhességnek?
November 17-én voltunk együtt a párommal amikor kiszakadt az óvszer. Néhány órán belül vettem be eseményutánit (Escapelle) aminek hatására meg is jött a menstruációm pár nap múlva. Előtte november 12-én fejeződött be a "hivatalos" menstruációm (tehát: november 12-menstruáció befejeződése, november 22-újbóli vérzés az eseményutáni miatt, majd december 22-én jött meg újból)Ezek minden alkalommal normális vérzések voltak, egyik sem pecsételő vagy barnás. Közben 3-4 tesztet csináltam, több időszakban de mindegyik negatív lett (az utolsó december 21-én lett csinálva). Azóta nőtt egy kicsit a mellem (elég kicsi szóval könnyen érzékelhető a változás számomra), hullik a hajam illetve kipattanásosodott az arcom, folyamatosan fázok, de hányinger meg ilyesmi nincsenek. Szerintetek ez lehet terhesség vagy túlreagálom és "csak" a tabletta borította meg a hormonjaimat?
Nagyon szépen köszönöm ha érdemben hozzá tudtok szólni?
Mindenképpen fogok egyet csinálni, mégha csak a magam megnyugtatására is,biztos ami biztos.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!