Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csoki terhesség alatt?

Csoki terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Kismamák, mennyi csokit esztek terhesen?

Én nem sokat, de szinte minden nap... annyira kívánom. Emellett eszek rendesen persze!

2023. jan. 11. 14:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

En nem terhesen sem birok letezni napi 1-2 csoki nelkul.

Inkabb ez mint a pia vagy a cigaretta, azert nem mazsaszamra eszi az ember.

2023. jan. 11. 14:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én néha a cukrot eszem magában, meg a gumi cukrot, amit előtte nem szerettem.

Első időszakban híztam 5 kg-ot, akkor még cukrot nem is ettem. Aztán fogytam 2-t, gondolom azért kívánom az édeset. Úgyhogy most a 15. héten 3 kg pluszban vagyok 50 kg-al. Viszont cukorterhelésem volt teherbeesés előtt és az teljesen rendben volt (az éhgyomri, egy órás, két órás is, nekem jól is esett a cukros lötyi miután előző este óta nem ettem).

2023. jan. 11. 14:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Uhh nekem a süti volt a vesztem a második trimeszterben szerintem minden nap megtudtam volna enni egy két szelet sütit 😂 persze igyekeztem ellen állni de volt hogy késő délután szakadó esőbe indultunk süti vadászatra. Szóval a legjobb tippem, hogy ne tarts otthon 😅 mert az túl egyszerű legalább elkeljen érte menni.
2023. jan. 11. 14:28
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Hát terheswn semennyit nem ettem, mert rosszul voltam tőle, bezzeg szoptatás alatt kellett dugiba legyen megne egye valaki, wgyből apadt a tejem, ha kicsit vissza akartam fogni a csoki adagot
2023. jan. 11. 14:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

En semennyit nem eszek.:)

Inkabb gyumolcs,husleves, csipos kinai leves.:D Ez a 3 nagyon megy nalunk.

32 hkm

2023. jan. 11. 14:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ebéd után egy kocka

Nem vagyok èdesszàjú, de sokat kávéztam koràbban, ez az ebéd utáni kávèpótlékom.

2023. jan. 11. 15:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Kifejezetten csokit nem olyan sokat szerintem. Heti 4-5 alkalommal szoktam egy-egy szeletet, de inkább tejszeletet vagy ilyesmit. De pl tegnap nst-n voltam, ott megettem egymás után 2 szelet csokit is, mert nem akart felkelni a gyerek.

A süti nekem is nagy vesztem, régebben nem voltam ennyire édesszájú, de most... Nem bírok úgy elmenni vasárolni, hogy ne vegyek 1-2 édes péksütit. Ma is rászabadultam a sütis pultra, 2 szeletet vettem. Egy felet már megettem, egy felet majd este, a másikat holnap.

Szerintem ha nincs cukorbetegséged, meg rendben van a súlyod, akkor belefér az édesség. Nem véletlen kívánják sokan ilyenkor.

2023. jan. 11. 17:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon változó. Néha napokig vagy akár hetekig semennyit, utána nekiesek egy 100 grammos táblának és 5 percen belül megeszem az egészet. De ez nálam terhesség előtt is így volt :)
2023. jan. 11. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!