Csoki terhesség alatt?
Kismamák, mennyi csokit esztek terhesen?
Én nem sokat, de szinte minden nap... annyira kívánom. Emellett eszek rendesen persze!

En nem terhesen sem birok letezni napi 1-2 csoki nelkul.
Inkabb ez mint a pia vagy a cigaretta, azert nem mazsaszamra eszi az ember.

Én néha a cukrot eszem magában, meg a gumi cukrot, amit előtte nem szerettem.
Első időszakban híztam 5 kg-ot, akkor még cukrot nem is ettem. Aztán fogytam 2-t, gondolom azért kívánom az édeset. Úgyhogy most a 15. héten 3 kg pluszban vagyok 50 kg-al. Viszont cukorterhelésem volt teherbeesés előtt és az teljesen rendben volt (az éhgyomri, egy órás, két órás is, nekem jól is esett a cukros lötyi miután előző este óta nem ettem).

Szia.
En semennyit nem eszek.:)
Inkabb gyumolcs,husleves, csipos kinai leves.:D Ez a 3 nagyon megy nalunk.
32 hkm

Ebéd után egy kocka
Nem vagyok èdesszàjú, de sokat kávéztam koràbban, ez az ebéd utáni kávèpótlékom.

Kifejezetten csokit nem olyan sokat szerintem. Heti 4-5 alkalommal szoktam egy-egy szeletet, de inkább tejszeletet vagy ilyesmit. De pl tegnap nst-n voltam, ott megettem egymás után 2 szelet csokit is, mert nem akart felkelni a gyerek.
A süti nekem is nagy vesztem, régebben nem voltam ennyire édesszájú, de most... Nem bírok úgy elmenni vasárolni, hogy ne vegyek 1-2 édes péksütit. Ma is rászabadultam a sütis pultra, 2 szeletet vettem. Egy felet már megettem, egy felet majd este, a másikat holnap.
Szerintem ha nincs cukorbetegséged, meg rendben van a súlyod, akkor belefér az édesség. Nem véletlen kívánják sokan ilyenkor.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!