Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Szerintetek baj ha a terhesseg...

Szerintetek baj ha a terhesseg idejen csokit eszek? Pl. Fel milka csoki, art a magzatnak?

Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 16:37
 1/7 anonim ***** válasza:
nem
2013. jún. 26. 16:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem, de szükségesnek semmiképpen sem az.

Önmegtartóztatással elkerülhető az amúgy egyesek szerint általános és elfogadott, ugyanakkor rettegett terhességi elhízás, ami az esetek nagyobb részében nem a terhességnek, hanem a meglazult táplálkozási szokásoknak tudható be. Megnövekedett étvágy kielégíthető pl gyümölcsökkel is.

A terhességi diabétesznek viszont a csoki semmiképpen sem tesz jót.

Szóval mivel nem tudjuk túlsúlyos vagy-e, esetleg cukorbeteg, így nyugodt szívvel nem lehet kijelenteni, hogy egyél nyugodtan csokit.

2013. jún. 26. 16:45
 3/7 anonim ***** válasza:
51%

Ez is egy értelmes kérdés...

Én a vége felé annyira kívántam az édességet, hogy napi 1 tábla csoki volt a minimum.

El se híztam, gyereknek se lett baja, nem is értem, miért lenne.

2013. jún. 26. 17:08
 4/7 anonim ***** válasza:

En is probalom tavol tartani magam, 6 honapig ment is, de most mar eszegetek neha.

A suti tobb kaloriat tartalmaz, de ha te sutod, akkor tudod mi van benne.

Semmi baja nem lesz egyebkent. Nem lehet kibirni 9 honapot csoki es cukor nelkul.

2013. jún. 26. 17:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem baj, ha megkívánod miért ne ehetnél? Sőt, ha nst-re fogsz járni, jól teszed, ha előtte eszel, hogy mozogjon a pici, amikor gépen vagy.
2013. jún. 26. 20:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Én a terhesség alatt még csak csak meg tudtam állni, de szoptatás alatt sajnos falom az edességet. Tudom, hogy nem jó, de egyszerűen nincs lelkierőm ahhoz, hogy még arról is lemondjak. Mondjuk nincs rajtam gy sem felesleg, csodálkozom is :)
2013. jún. 26. 21:38
 7/7 anonim ***** válasza:
dehogy árt a magzatnak! Én csoki és édesség hegyeken éltem, annyira kívántam az édeset :)
2013. jún. 27. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!