Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet baj a mesterséges...

Lehet baj a mesterséges édesítőtől?

Figyelt kérdés
19hetes terhes vagyok és szinte hihetetlsn de csak most hallottam róla micsoda méreg az édesítőszer. Kb 6-7 alkalommal használtam eddig. Kavéba és teàba inkább. Szerintetek okozhat valami gondot a babámnàl? Saját tapasztalat lenne a legmegnyugtatóbb

2023. jan. 10. 20:56
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

Nem.

Azért a józan eszed őrizd meg.

2023. jan. 10. 20:59
 2/10 anonim ***** válasza:
82%

És akkor szerinted a cukorbetegek vegetálnak a terhesség alatt?

Mi bajod lenne, de tényleg? Semmi.

2023. jan. 10. 21:01
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Kb mindenbe édesítőt használunk már a franc sem tudja mióta, körülbelül mindenbe. Sütibe, lötyikbe, lekvárokba akármikbe is. Eddig még életben van a család és a 34.hetét taposó magzat is.
2023. jan. 10. 21:04
 4/10 A kérdező kommentje:
Én eddig sose gondoltam ilyesmikre. Most se tettem volna ezt magamtól. Ne haragudjatok ha hülyesèg a kérdés csak nem tudtam hirtelen hova tenni a hallottakat
2023. jan. 10. 21:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A tej, a vaj, a margarin, a liszt, a zsír , a cukor....mind volt már hiperegeszséges és méreg, épp merről fúj a szél. Napestig lehetne sorolni. Úgy gondolom mértékkel fogyasztva semmi nem méreg.
2023. jan. 10. 21:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Iznulin reziztens kismama vagyok, mivel két édesítőszer átjut a méhlepényen azt nem szokták ajánlani, általában üdítőkben van.

Ez a kettő a ciklamát és a szacharin.

2023. jan. 10. 22:09
 7/10 anonim ***** válasza:
A kávémba használok édesítőt már legalább 10 éve. Terhesség alatt is. Mindenki jól van.
2023. jan. 11. 09:05
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
A ciklamát és a szacharóz átjut a méhlepényen, ezért azokat kerülni kell.
2023. jan. 14. 18:39
 9/10 anonim ***** válasza:
A szacharóz az cukor…szacharin…mint fentebb írtam az az édesítőszer
2023. jan. 14. 18:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Jogos, a szacharinra gondoltam...
2023. jan. 14. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!