Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák, van olyan köztetek...

Anyukák, van olyan köztetek aki a terhessége alatt durva megfázással/köhögéssel küzdött?

Figyelt kérdés

Épphogy megygyógyultam, sajnos megint megbetegedtem. Ez lelkileg nagyon megvisel. Megteszek mindent a gyógyulásért, de szeretném tudni, hogy van e közületek olyan aki ezen végigment és hogy a babára ez nem volt hatással.

Holnap megyek megint orvoshoz.

21+2 hkm

2023. jan. 9. 20:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, semmi baj nem lesz. Én pont ennyi idős terhes voltam egy éve, amikor összeszedtük családilag a covidot.
2023. jan. 9. 20:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A 33.hétben vagyok, múlt hét vasárnap óta nem tudok kijönni valami légúti francból.

Napok óta úgy köhögök, hogy teljesen befulladok és/vagy hányás közeli állapotba kerülök.

Éjszakánként kb 1,5-2 órákat alszom, a teáktól, méztől, herbal swisstől, sós víztől lassan tényleg hányni fogok. Legalább a torkom nem fáj már.

Kamillával inhalálok, de még mindig köhögök.

Az elmúlt 10 évben maximum az orrom folyt, pedig bölcsiben dolgoztam, ott aztán mindig volt minden.

A hasam már baromira húzódik a sok tüsszentés és köhögés rohamtól. Ha lefekszem akkor tuti rámtör a köhögés, öklendezés, durvántaknyos tüsszentések.

Szegény kisfiam úgy érezheti magát, mintha valami shaker-ben lenne.

Gyógyszert semmit sem szedhetek, kb kenegessem a fülem mögött szűz tengerimalacok vérével teliholdkor.

2023. jan. 9. 21:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem túl gusztusos, de annak idején engem 1-2 nap alatt a mézes hagyma tett rendbe. Esetleg egy próbát megér.

Egy vöröshagymát szelj fel, tegyél rá mézet. Hagyd állni, a hagyma kicsit levet enged. Aztán ezt a lét kellene megenni. 1 nap 2-3 alkalommal 1-1 kanál. Meglehetősen érdekes, de nekem használt.

2023. jan. 9. 21:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan igy vagyok ahogy Te... 14 hetesen meg a covid ambulancian fekszek. Egy rakat vitamint szedek, mindenbol minosegi termeket, egeszegesen etkezek napi 6x... Sosem volt gond az immunrendszeremmel, most varandosan nincs olyan honap, hogy ne lennek beteg. Kitartast, majd egyszer csak vege lesz. En meg a herbal swiss-re is allergias reakciokat produkaltam. Azt idd, igyal gyomber teat, hatha segit.

Udv, egy 28 hetes kismama.

2023. jan. 9. 21:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek!
2023. jan. 9. 21:27
 6/9 Mazipa ***** válasza:

Gyomber tea friss gyomberbol, fokhagyma,ezek olik a bacikat. Hagyma tea, kakukkfu tea a kohogesre Jo. Egyel sok C vitamins, savanyu kaposzta, papeikat, citrusokat, csipkebogyo teat.

Egyebkent meg,ha nagyon rosszul vagy,lazas, paracetamolt vehetsz be (pl Panadol). Ibuprofent nem szabad,pl Nurofen.

En is sokat voltam beteg, a nagyobbik gyermekemtol mindent elkaptam,Amit hazahozott az ovibol. Egyszer voltam nagyon rosszul,akkor szdtem a paracetamolt az orvossal egyeztetve, kb kilenc db-ot harom nap alatt osszesen.

Covidos is voltam a 16. heten,illetve szuleskor. Makk egeszseges a babam. ☺️

Ne aggodj. Beszelj dokival,ha a hazi praktikak nem mukodnek. Egyebkent van olyan antibiotikum,Amit kismamak is szedhetnek,ha muszaj.

2023. jan. 9. 22:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Èn is túl vagyok rajta, 3 hètig húzódott el mert ugye gyógyszert nem szedhetek...

Torokfájásra remekül bevált , egy nap alatt csodát tett a sós melegvizes gargalizálás, a vègèn kicsit nyeltem is a sós vízből.Lázam szerencsère nem volt, rengeteget köhögtem de eszeveszetten , aztán lassan kilábaltam belőle... Nincs semmi bajunk, jól vagyunk 😊

2023. jan. 10. 08:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Rajtam 2x is átment a covid terhesen, egyszer a 7. egyszer pedig valahol a 32. hét körül. 7 hónapos fiam makk egészséges.
2023. jan. 10. 10:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Van egy bölcsis fiam aki minden szart hazahozott, kb 2 hetente voltam megfázva, 2x durva köhögés is volt. Szóval mindennek ki voltam téve, a kicsinek meg semmi baja, már megszületett.
2023. jan. 10. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!