Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kell elsőnek vérvételre...

Mikor kell elsőnek vérvételre menni?

Figyelt kérdés
Mikor megyek a dokihoz akkor kb 7 hetes terhes leszek, de ezt ő fogja pontosan megmondani a lényeg hogy hány hetesen kell mennem kb vérvételre?
2023. jan. 8. 13:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
10 hetesen már mehetsz, én akkor voltam. De lényeg, hogy kb. az első trimeszterben legyen meg. Nyilván pár napon nem múlik.
2023. jan. 8. 13:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Szép napot! ☺️
2023. jan. 8. 14:23
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ez úgy müködött, hogy a doki megállapította az élő terhességet, kb azonnal átküldtek a terhesgondozó szobába, ott elmagyaráztak mindent, hogy hol, hogyan tudok védőnőhöz jelentkezni, illetve ott kaptam egy terhesgondózási tervezetet, amin trimeszterre és azon belül a fontosabb hetekre, vizsgálatokra is kitértek.

De szóban is elmondták a dolgokat, és ők adtak beutalót vér és vizelet vizsgálatra. A vizelethez még fiolát is kaptam.

Majd megbeszéltünk egy új időpontot.

S miután ezeknek meglett az eredménye, azzal a papírral mentem a védőnőhöz, aki dokumentált minden eredményt, majd az általa kiadott kiskönyvvel és eredményekkel pedig a megbeszélt időpontra mentem újra a terhesgondozóba.

S innentől már magától pörgött a rendszer, időponttól időpontig.

2023. jan. 8. 15:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!