Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetesen enyhén csökkent...

32 hetesen enyhén csökkent áramlás?

Figyelt kérdés
2023. jan. 6. 10:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Mit mondott az orvos?
2023. jan. 6. 10:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Hétfőn kontroll. Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Kinél hogy alakult?
2023. jan. 6. 11:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha az áramlás továbbra sem megfelelő, fel lehet készülni a szülésre, nem fogják bent hagyni a babát úgy.
2023. jan. 6. 11:51
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Kollèganőmnek magzati retardáciòt vèltek felfedezni ekkortájt, nem volt jò az áramlás nála sem. Kapott vèrhìgìtòt azt hiszem, szúrnia kellett. A baba csak 2500 grammos volt, de vègig kihordta. Most 2 èves már ès 10 kilòt sem nyom, picike, alacsony, a fiammal egyidős, ő 12,5 kg ès 98 ar ruhákat hord most, a kislány 86-osakat. Úgy tudom èrtelmileg/szellemileg nincs problèmája.
2023. jan. 6. 12:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia. Bocsi hogy ide kérdezek, de Miért nézték az áramlást nálad? Nekem még egyszer sem nézték. 32 hetes vagyok én is
2023. jan. 6. 12:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
5-ös: mindenkinek nèzik az áramlást, biztos, hogy nálad is nèztèk, csak nem tudsz ròla. Doppler mòdszer, az ultrahangon kèk, piros, sárgás szìneket látni olyankor szerteszèt. Kell nèzniük a dokiknak!
2023. jan. 6. 12:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Minden alkalommal nézi a doki. Gondolom csak alaposságból.
2023. jan. 6. 14:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
5 biztos, hogy néztek.. talán a leleten is rajta van, hogy “flow” rendben..stb
2023. jan. 6. 14:50
 9/9 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem NStre küld és járnod kell. A csökkent, és a rossz azért nem ugyanaz.

De arra is készülj, hogy befektetnek, és arra is, hogy ha rossz, akkor császár.

Egyébként ha valóban nem jó, nem csak egyszeri eltérés volt, akkor nem engednek természetesen szülni.

2023. jan. 6. 14:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!