Elmúltak a tüneteim 8 hetesen. Mire készüljek?
Figyelt kérdés
6-7 hétben végig aludtam volna a napokat, iszonyatosan szédültem, hányingerem volt... Hat hetesen voltam uhn, minden rendben volt, de pár napja minden tünetem megszűnt :( jövő héten megyek uhra, de addig is szerintetek ez normális? Félek, hogy baja esett a babának :/2023. jan. 4. 21:28
1/7 anonim 

válasza:

Semmit nem jelent, nekem is volt, hogy elmúltak a tünetek, aztán visszajöttek, többször is.
2/7 anonim 

válasza:

Nekem a fáradságon kívül eddig nem is volt semmi tünetem..
3/7 anonim 

válasza:

Nem jelent semmit.
Volt egy missed abom,meg utana is ereztem a terhessegi tuneteket...aztan amikor ujra teherbe estem,kb nekem is a 8.heten elmultak a terhes tuneteim,meg ijedtem ugyanugy mint te.aztan 10 hetesen visszajott az osszes.(hanyinger,mellfajdalom,faradtsag,minden)
Ne aggodj,minden rendben van.
5/7 anonim 

válasza:

Két terhességem során múlt el a hányinger egyik napról a másikra a 9. héten.
De! Nem az összes terhességi tünet múlt el, egy kettő megmaradt.
6/7 anonim 

válasza:

Én is így voltam, el is mentem orvoshoz, de minden rendben volt. Ennek már 4 hete, azóta néha visszajön az émelygés és a mellem nagyon fáj megint.
Nyugalom, minden ok lesz.
7/7 anonim 

válasza:

Semmit nem jelent.
Örülj neki ha nincs, még lehet majd.. 😃
29hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!