Másnál is mozog/mozgott így a baba?
Sziasztok!
Első babámmal vagyok várandós kérlek ne szóljatok le, nem igazán tudom milyen jellegű mozgás jelent gondot.
Az örökmozgóm babám van mikor olyan lusti napokat levág, hogy hihetetlen, ilyen ez a mai nap is, gondolom front van, szilveszter napján pedig konkrétan annyit ficánkolt egész nap, hogy éjszaka 2 órát aludtam tőle :D utánna nyugis is volt. Viszont nemtudom hogy más is érez/érzett e olyan jellegű mozgást mint amikor mi nagyot nyújtózkodunk és kezünk lábunk beleremeg. :) nála azt érzem sokszor, hogy egyszerre mozog 2 helyen(gondolom egyik helyen kis lába, másik helyen kis buksija) ilyen pár masodpercig tartó apró rúgások vagy van hogy erősebb.Másnál is volt ilyen? Lehet ez a fejletlem idegrendszer miatt is? És van hogy csak hírtelen így rúgdos vagy mit csinál aztán csend :'D 27 hetes vagyok
2-es vagyok.
A fiam is dettó..sokat csuklik,ahogy a lanyom is es en is,apam is...ez valami csaladi örökség lesz 😀
#4. Érdekes örökség! 😉 Mondjuk jobb, mint egy puki-hajlam! 😂
Szóval ne izgulj Kérdező! Valószínűleg csuklás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!