Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Masnak is alig mozgott a baba...

Masnak is alig mozgott a baba az utolso heten?

Figyelt kérdés
Hetfon leszek 40 hetes,alig mozog mar a baba..kolara,zenere megmozdul de alszik vissza. Ez van par hete,nts k rendben voltak,de en mar napi szinten kapok panikrohamot meg sirogorcsot,h baja van. Miert nem mozog tobbet. Az orvos nem indit ido elott,sot szilveszterre irt be inditasra. En addig nem birom idegekkel. Nst n sem mondanak semmit,olyan hangzavar van ott,hogy ott mindig felebred. Itthon meg csak alszik a hasamban...
2019. dec. 21. 08:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kevés a hely is. Ez normális. Nemsokára kint lesz!
2019. dec. 21. 09:03
 2/10 A kérdező kommentje:
Remelem. Mast se csinalok egesz nap,csak szamolom h mikor mennyit hogy mozog. Kezdek kiborulni.
2019. dec. 21. 09:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyen, de nem az utolso heten, hanem korabban. Annyi volt a kulonbseg, hogy az nst sem lett valami jo, igy amikor ismet elofordult, akkor nekem inditottak a szulest a 37. het vegen.

Ez alapjan azt mondom, hpgyha neked viszont jo az nst, akkor probalj meg ne aggodni, mert a baba rendben van.

Ha nincs rendben a mozgas, akkor menj be, nezzenek meg, csinalnak nst-t es ha az jo, akkor megnyugszol, otthon ne gyotort magas aggodassal.

De ha rendben van, akkor szuper.

Nalunk mondjuk 3. baba volt es voltak meg nagy terveim az utolso ket hetre is, szoval nem bantam volna, ha tovabb tart a terhesseg, de elfogadtam, hogy a baba miatt muszaj inditani.

2019. dec. 21. 09:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A kisbabád sokat pihen, erőt gyűjt a megszületéséhez, hiszen neki is nagy erőpróba a szülés. Ne aggódj ennyire, együtt csináljátok, te és a kisbabád!

Könnyű szülést, szép életet kívánok nektek!

2019. dec. 21. 09:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom. Picit mocorog most. Annyira feltem...
2019. dec. 21. 09:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Ha 4 oran belul a 10 mocorgas megvolt az elegseges?
2019. dec. 21. 10:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen!
2019. dec. 21. 13:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Csaszar lett 40+4 re. 2 x volt a nyakan a zsinor,de biztos nem volt szoros,mert az nst n mozgasoknal nem esett le a szivhangja.
2020. jan. 3. 12:06
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 41 hétre indították be, mert 3 napig szinte meg se mozdult, de minden rendben volt 😊 végén nekem is császármetszét lett, mert belekakilt a vízbe plusz a szívhangja leesett.
2020. jan. 9. 16:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Nekwm 40+5 lett,hegszetvalas gyanuja miatt csaszar. 2 x volt a nyakan a kolsokzsinor,hogy emiatt nem mozgott e,azt nem tudom,de szerencsenk volt.
2020. jan. 10. 05:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!