Masnak is alig mozgott a baba az utolso heten?
Nekem volt ilyen, de nem az utolso heten, hanem korabban. Annyi volt a kulonbseg, hogy az nst sem lett valami jo, igy amikor ismet elofordult, akkor nekem inditottak a szulest a 37. het vegen.
Ez alapjan azt mondom, hpgyha neked viszont jo az nst, akkor probalj meg ne aggodni, mert a baba rendben van.
Ha nincs rendben a mozgas, akkor menj be, nezzenek meg, csinalnak nst-t es ha az jo, akkor megnyugszol, otthon ne gyotort magas aggodassal.
De ha rendben van, akkor szuper.
Nalunk mondjuk 3. baba volt es voltak meg nagy terveim az utolso ket hetre is, szoval nem bantam volna, ha tovabb tart a terhesseg, de elfogadtam, hogy a baba miatt muszaj inditani.
A kisbabád sokat pihen, erőt gyűjt a megszületéséhez, hiszen neki is nagy erőpróba a szülés. Ne aggódj ennyire, együtt csináljátok, te és a kisbabád!
Könnyű szülést, szép életet kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!