Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés előtti napokban és a...

Szülés előtti napokban és a szülés napján mennyit mozgott a baba nálatok?

Figyelt kérdés

Tudtad hogy aznap szülni fogsz a baba mozgása alapján?

Nálam most elég keveset mozog de lehet csak a front miatt, de már várjuk nagyon.

2019. szept. 19. 17:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Aznap szinte semmit.

Előző napra már nem emlékszem.

Könnyű szülést kívánok

2019. szept. 19. 18:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A nagyot indították, szóval nála semmi extra nem volt, a kicsi egyik este iszonyatosan mocorgott, hajnalban elfolyt a magzatvíz. 😊
2019. szept. 19. 19:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Spontán indult, de semmivel sem mozgott többet vagy kevesebbet, mint egyébként. Bár nyugis babám volt, ha nem volt front, alig mozgott.
2019. szept. 19. 21:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A nagy a szülés napján már alig mozgott, a reggeli nst értékelhetetlen lett, mert semmi mozgást nem produkált, máskor azert mindig fel tudtam kelteni. Már akkor gyanús volt a dolog, kértek is nst ismétlést, elküldtek sétálni meg csokit enni. Egy fél óra múlva elfolyt a magzatvíz (még a kórházban voltam).

A kicsi szülés napján is mozgott, de nem úgy mint szokott, olyan nagy mozdulatokat csinált, mintha forgott volna a saját tengelye körül. Soha nem éreztem ilyen fajta mozgást tőle, akkor már tudtam, hogy valami hamarosan történni fog. Éjféltől 5 perces fájásaim voltak. Ő vajúdás alatt is végig mozgolódott, fészkelődött, éreztem, hogy tolja lefele magát a kis lábaival. Nagyon fájdalmas, kellemetlen volt.

2019. szept. 19. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A nagy keveset, a kicsi rengeteget.
2019. szept. 19. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!