Szülés előtti napokban és a szülés napján mennyit mozgott a baba nálatok?
Tudtad hogy aznap szülni fogsz a baba mozgása alapján?
Nálam most elég keveset mozog de lehet csak a front miatt, de már várjuk nagyon.
Aznap szinte semmit.
Előző napra már nem emlékszem.
Könnyű szülést kívánok
A nagy a szülés napján már alig mozgott, a reggeli nst értékelhetetlen lett, mert semmi mozgást nem produkált, máskor azert mindig fel tudtam kelteni. Már akkor gyanús volt a dolog, kértek is nst ismétlést, elküldtek sétálni meg csokit enni. Egy fél óra múlva elfolyt a magzatvíz (még a kórházban voltam).
A kicsi szülés napján is mozgott, de nem úgy mint szokott, olyan nagy mozdulatokat csinált, mintha forgott volna a saját tengelye körül. Soha nem éreztem ilyen fajta mozgást tőle, akkor már tudtam, hogy valami hamarosan történni fog. Éjféltől 5 perces fájásaim voltak. Ő vajúdás alatt is végig mozgolódott, fészkelődött, éreztem, hogy tolja lefele magát a kis lábaival. Nagyon fájdalmas, kellemetlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!