Van itt olyan anyuka akinek nagyon keveset mozgott pocakban a babája?
Figyelt kérdés
Sokszor alig-alig érzem, nagyon kis lusti. Nagyon ritkán rendez nagyobb bugit. 28 hetes vagyok. Milyen lett a babád temperamentuma?2019. okt. 23. 15:53
1/8 anonim válasza:
Igen, az enyém is ilyen volt. Maga volt a megtestesült nyugalom amíg a méhemben volt. Aztán megszületett, és egy akaratos, kitartó, rendkívül türelmetlen baba lett, aki altathatatlan. Még egy évesen is kész tortúra az alvás.
2/8 A kérdező kommentje:
Ajjaj. Sajnállak, nem lehet könnyű! Kitartást!
2019. okt. 23. 16:09
3/8 anonim válasza:
Szerintem nem jelent semmit, nem mindegy hogyan fekszik, lehet, hogy nem érezhető annyira. Az enyém rengeteget rúgott, mert folyton hánytam és éhes volt, ha kaptam az infúziót, nem hánytam, teljesen nyugton volt. Kint pedig egy nagyon jó természetű, nyugodt gyerek.
4/8 anonim válasza:
Sokszor kötöttem ki a szülő szóban nst-re... Annyira lusta volt.
Szerencsére kinn is jó baba, akkor sír, ha valami baja van, éjjel alszik 😴
5/8 anonim válasza:
#1 vagyok. Nem kell engem sajnálni 😊 van egy egészséges gyönyörű kisfiam. Nehéz természet? Na bumm. Lesz ez még így se 😉
6/8 anonim válasza:
Az egyes mintha az én lányomról írt volna. :)
Pocakban lusta volt, most pedig egy örökmozgó. 10 hónaposan már fut, reggeltől estig meg sem áll.
7/8 A kérdező kommentje:
Örülök minden válasznak. Már nagyon várom az kislányomat is, remélem egészséges lesz, temperamentumtól függetlenül.
2019. okt. 24. 08:15
8/8 anonim válasza:
Ilyen volt, alig mozgott a pocakban. Minimálisan max néha arrébbfordult, de rugdalózás, boxolás szinte sosem volt.
Többemberes baba volt, most pedig túlmozgásos, hiperaktív gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!