Mik a tuneteid?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Egy kis “statisztikat” szeretnek vegezni, hogy kinek mikor kezdodtek a tunetei legfokepp a hanyinger/hanyas erdekelne.
Kerlek akkor is ird le, ha Neked nem volt!
Iszonyatosan rettegek a hanyastol fobiam van. Ma vagyok 6 het 2 napos eddig szerencsere elkerult de minden egyes nap a gondolatatol is rosszul vagyok :(
Pedig mar van egy kislanyom vele szerencsere megusztam.
Koszonom!
2023. jan. 3. 20:39
11/16 anonim 

válasza:

Az első trimeszter háromszor is megvolt, szerencsére egyik esetben sem volt hányingerem, legfeljebb egy kicsit puffadtam. A fiunknál szerencsére az egész terhesség teljesen nyugodt volt, még a kezelhetetlenül nagy pocakkal sem gyötört, most a 16. hétnél tartunk, titkon reménykedem benne, hogy ő is olyan kíméletes lesz, mint a bátyja :).
12/16 anonim válasza:
Szia. Én hétfőn teszteltem pozitívat, hétfőn kellett volna a mensimnek is megjönnie. Azóta ma reggel fogmosás után émelyegtem kicsit, de ahogy eltűnt a fogkrém íz ez megszűnt. A hasam viszont puffad és és szakaszosan hol hosszabb hol rövidebb ideig "mindjárt megjön" érzésem van
13/16 anonim 

válasza:

Jelenleg 11. hétben vagyok, eddig 2x hánytam, remélem ennyi is volt😅😂 Hányinger néha jön, de hálisten nem tart sokáig😁
14/16 anonim 

válasza:

Most vagyok 11 hetes a második babámmal. Hányinger mindkettőnél volt, szinte minden nap. Az elsővel csak egyszer hánytam, a másodikkal még egyszer sem, szerintem nem is fogok.
15/16 anonim 

válasza:

Én ma vagyok 6+2 és semmi tünetem nincs. Kicsit fáradékonyabb vagyok. Pár napja még feszült a mellem de az is elmúlt.
16/16 anonim 

válasza:

Eddig 1 terhességem volt. Egyszer hánytam, csak úgy a semmiből jött, de egész nap eltartott. Aztán soha többet. Persze fájt a fejem sokszor, ha utaztunk emelyegtem, de hányni nem hánytam, csak 1x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!